03.04.2023

Nová generace reprosoustav KEF řady R Meta

Nová generace reprosoustav KEF řady R Meta používá nejnovější technologie vyvinuté pro vlajkovou loď KEF The Reference. Díky novým technologiím se tak reprosousavy KEF R Meta stávají vstupní branou do High End kategorie a zpřístupňují vyjímečný zvuk nejen ve stereu, ale i v sestavě domácího kina.


Kromně dalších vylepšení jsou reprosoustavy osazeny 12 th. generací dvoupásmového koaxiálního reproduktoru Uni-Q® opatřeného absorbční technologií MAT. Tlumící technologie MAT původně vyvinutá a využitá u top modelů Blade a Reference je nyní použitá i ve střední modelové R. Té opět vévodí vysoký a štíhlý sloupek R11 Meta a jak zevnějšku, tak v sortimentu se na první pohled toho mnoho nezměnilo.


Řada R META opět obsahuje tři sloupové - podlahové modely R11 Meta, R7 Meta a R5 Meta a jeden model větší regálové - stojanové reprosoustavy R3 Meta. V modelové řadě jsou i dvě velikosti uzavřených reprosoustav pro centrální kanál domácího kina, které jdou použít i pro hlavní kanály (LCR) menší KEF R2 Meta a větší KEF R6 Meta.

Pro flexibilní řešení efektových kanálů obsahuje řada šikmé reprosoustavy KEF R8 Meta s možnosí jejich umístění na reprosoustavy hlavních kanálů nebo zavěšení na stěnu pod strop. Až na dvě výjimky se nezměnilo ani barevné provedení černé a bílé ve vysokém lesku nebo dýhované pravou ořechovou dýhou. Barevné provedení R3 Meta je rozšířené o modrou Indigo SE a o lesklou šedou titanum SE u modelu R7 Meta.


Nová generace reprosoustav KEF řady  R Meta