DENON AVR-X2700H DAB - černá

DENON AVR-X2700H DAB - černá

Výrobce: DENON

7.2 kanálový 8K AV přijímač s výkonem 150W na kanál plně podporuje formáty jako Dolby Atmos a DTS:X. Je vybaven nejnovoější specifikací HDMI jako 8K/60Hz a 4K/120Hz pass-trhough, ALLM, Dynamic HDR a HDR10+.Obousměrný bezdrátový přenos zvuku přes Bluetooth.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Kvalitní domácí kino

Vylepšete si své domácí kino pomocí Denon AVR-X2700HDAB. Disponuje výkonem 150W na kanál a díky vyladěnému výkonu je tento AV přijímač Denon schopný nabídnou opravdu podmanivý 3D zvukový zážitek přes podporu Dolby Atmos nebo DTS:X. I když nemáte do stropu vestavěné samostatné reproduktory, pomocí technologií Dolby Atmos Height Virtualization a DTS Virtual:X změníte své noční filmové maratony k nepoznání. AVR-X2700HDAB podporuje nejnovější HDMI video technologie jakými jsou 8K/60Hz a 4K/120Hz pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, jako i 8K převzorkování (upscaling) a podporuje HDCP 2.3 na všech HDMI vstupech (6 vstupů/2 výstupy).


  • 7mi kanálový stereo receiver s výkonem až 150W na kanál
  • Podpora 8K a 4K
  • HDMI vstupy s podporou HDCP 2.3
  • Kompatibilita s 3D zvukovými formáty

Streamujte cokoliv

Streamujte bezdrátově oblíbené hudební služby jakými jsou Spotify, TuneIn Internetové Rádia, Amazon Music HD, TIDAL a další přes Bluetooth, Apple AirPlay 2 anebo pomocí funkce HEOS Built-in přes Wi-Fi. Přes USB port nebo počítačovou síť si můžete užívat své sbírky MP3 hudebních souborů nebo audio souborů ve vysokém rozlišení (WAV, FLAC, ALAC a DSD 2.8/5.6 MHz soubory). Poslouchat své oblíbené rádio stanice můžete v křišťálově čisté, digitální, kvalitě díky zabudovanému DAB+ tuneru. Denon AVR-X2700HDAB lze přes služby Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri pohodlně ovládat také hlasovými povely.

Díky vizuálnímu navádění pomocí oceňovaného Průvodce Nastvením Denonv získáte v každém kroku nastavení jistotu a projdete kompletním nastavením hned napoprvé správně. Každé domácí kino je jiné - proto používá Denon špičkovou kalibrační akustickou technologii od společnosti Audyssey, která automaticky změří a přizpůsobí AV přijímač tak, aby zajistil opravdu podmanivý zážitek z 3D zvuku plně odpovídající zvukovým vlastnostem vašeho jedinečného poslechového místa.


Pokročilé zpracování zvuku

  • DSP
    Neskutečný výkon pro nejlepší výkon prostorového zvuku ve své třídě. AVR-X2700HDAB je osazen pokročilým DSP čipem (Digital Sound Processor) pro dosažení ohromného výpočetního výkonu. Celkem má k dispozici až 4 DSP jádra taktované na 300 MHz, schopné zpracovat přes jednu miliardu výpočtů za vteřinu. Díky tomu si AVR-X2700HDAB poradí s dekódováním i zpracováním také nejnovějších prostorových formátů zvuku.
  • Více zdrojů
    Díky Denon AVR-X2700HDAB si můžete vychutnávat plnohodnotné domácí kino v jedné místnosti, zatím co v druhé místnosti přehráváte jiný zdroj nebo streamujete online hudbu. Například můžete sledovat film v obývacím pokoji, zatím co jiný člen vaší rodiny poslouchá hudbu v jiné místnosti, a to vše bez přerušení nebo výpadků. Využijte naplno dostupné terminály zesilovače pro připojení reproduktorů, anebo použijte PRE-OUT výstupy dalších zón.
  • TV zvuk do všech zón
    Přehrávejte si zvuk z televize do všech zón. Užijte si kompletní pohlcující prostorové ozvučení, jaké nabízí Dolby Atmos, v hlavní poslechové zóně zatím co v druhé zóně si budete pouštět ten samý zdroj. Vyberte volbu ""Zdroj"" pro nastavení druhé zóny abyste sdíleli zvuk z hlavní zóny. AVR-X2700HDAB podporuje jak HDMI tak digitální zdroje pro druhou zónu.


Technologie HEOS

Uživejte si oblíbenou hudbu bezdrátově kdekoli doma díky technologii HEOS Bult-in. Můžete si přehrávat například tu samou skladbu ve všech zónách najednou, nebo pro každou připojenou zónu zvolit jinou skladbu - je to jen na Vás. Spolupracuje také s Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri prostřednictvím kterých Vám nabízí zcela unikátní možnosti hlasového ovládání a neuvěřitelný zvuk veškeré domácí zábavy. Pokud si chcete například užívat hudbu napříč celým domem, stačí připojit dostatečný počet reproduktorů Denon Home.

HEOS podporuje zkušební (free) i placenou (Premium) verzi Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL a další.


Technické parametry

Počet kanálů

7

Výstupní výkon 150 W (6 Ω) na kanál - THD 1%
95 W (8 Ω) na kanál - THD 0,08 %
Reproduktorová impedance 4 - 16 Ω
Vstupní citlivost 200 mV
Frekvenční rozsah 10 Hz - 100 kHz
Odstup signál/šum 100 dB (IHF-A, Direct Mode)
Vstupy 6x HDMI
1x 8K HDMI
2x Kompozitní video
2x Komponentní video
1x Phono
4x Analog Audio
2x Optický
1x USB
Výstupy 2x HDMI monitor
2x 8k HDMI
Audio Pre-Out (SW)
1x Zóna 2
1x Sluchátkový
Tuner

FM tuner s rozsahem 87.5 - 107.9 MHz

DAB+ tuner s rozsahem 174 - 240 MHz, DAB Band III

Ostatní 1x LAN Ethernet
1x Mikrofon
1x FM/DAB+ Tuner anténa
Formáty WMA, MP3, WAV, MPEG-4 AAC, FLAC, Apple Lossless, DSD
Streamovací služby HEOS, Spotify, TIDAL, Deezer, AirPlay2, TuneIn, atd.
Zdroj napájení AC 230 V, 50 Hz
Spotřeba / Stand by 500 W / 0,5 W
Rozměry (š x v x h) 434 x 167 x 341 mm
Hmotnost 9,5 kg
Provedení Černá

Máte dotazy? Napište nám ...