DENON AVR-S650H - černá

DENON AVR-S650H - černá

Výrobce: DENON

5.2 kanálový AV receiver s funkcemi pro streamování hudby, zabudovaným multiroom systémem HEOS a možnosti ovládání hlasem. Obousměrný bezdrátový přenos zvuku přes Bluetooth po aktualizaci softwaru.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Konektivita

Denon AVR-S650H je vybaven bezdrátovou konektivitou – Bluetooth i dvoupásmové Wi-Fi antény zajistí stabilní a bezchybné streamování i v hustě osídlených oblastech. Užívat si váš oblíbený hudební obsah můžete nyní snadným bezdrátovým připojením přímo z chytrých zařízení (telefon / tablet).

Integrovaná technologie HEOS Vám umožní přehrávat tu samou skladbu napříč všemi zónami najednou nebo když budete chtít, tak v každé zóně jinou skladbu – je to jen na Vás. HEOS lze ovládat i hlasem (funkčnost podléhá podpoře ze strany poskytovatele služby v daném regionu) – podporuje služby Amazon Alexa a Google Assistant. HEOS lze využívat pro přehrávání hudebního obsahu z bezplatných nebo předplatitelných služeb jako Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Tidal, Sound Cloud, a dalších.


  • Plná podpora 4K Ultra HD, 4: 4: 4 barvné rozlišení a BT.2020
  • Kompatibilita Dolby Vision a Hybrid Log-Gamma (HLG)
  • Zabudovaný multiroom systém HEOS

Přizpůsobení zvuku

Přední panel AVR-S650H obsahuje také 4 tlačítka Quick Select, pod kterými jsou uložené zvukové nastavení dle vašich preferencí pro konkrétní zdroj. Přepínat můžete mezi TV audio, Blu-ray, mediálními přehrávači a dalšími zařízeními, přičemž AVR-S650H upraví nastavení ekvalizace přesně dle vašich uložených preferencí pro tento konkrétní zdroj. Stejné 4 tlačítka jako přední panel AV přijímače, obsahuje také ergonomické dálkové ovládání. Novou funkcí je možnost přepnutí všech zvukových zón najednou do stereo režimu zmáčknutím jednoho tlačítka přes rychlou volbu Quick Select.


Kontrola aplikací

Lepší ovládání přímo ve vaší kapse. Aplikace The Denon AVR Remote app je dostupná pro iOS a Android. Díky ní je používání AVR-S650H daleko snazší, můžete s ní ovládat hlasitost, zapínat a vypínat AV přijímač, ztlumit zvuk, vybrat zdroj nebo přepnout na HEOS pro bezdrátové streamování hudby. Stáhněte si tuto aplikaci do telefonu ještě dnes. Pro ovládání hudby můžete používat I vlastní hlas pomocí hlasových asistenčních služeb Amazon Alexa, Siri nebo Google Assistant. Funkčnost těchto služeb podléhá podpoře jejich poskytovatele v daném regionu.


Audyssey

Dáváme Vám do rukou profesionální nástroj pro pečlivé vyladění zvuku vašeho domácího kina. Naše nejnovější audio/video produkty Denon používají ekvalizační software nástroje od Audyssey pro snadné a přesné nastavení a kalibraci celého systému. Pomocí přiloženého mikrofonu systém Audyssey pečlivě změří charakteristiku každého reproduktoru v sestavě domácího kina a následně nastaví AV přijímač pro dosažení nejlepšího možného poslechového zážitku v rámci dané místnosti. Systémy Audyssey Dynamic Volume a Audyssey Dynamic EQ vyhlazují zvukové skoky v hlasitosti (např. Televizní reklamy), díky čemu můžete poslouchat s celkově nižší úrovní hlasitosti a zároveň si plně užívat zřetelné a srozumitelné dialogy, hudbu, zvukové efekty a špičkově přesné vyvážení zvuku.


Propojení se Smart TV

Ovládat AVR-S650H můžete klidně I dálkovým ovladačem od Vaší chytré televize díky propojení těchto zařízení pomocí HDMI kabelu podporujícího HDMI CEC, tedy pokud tuto funkci podporuje také vaše televize. Stačí pouze nastavit funkci "HDMI Control" na ZAPNUTOU ve vašem AV přijímači, poté zapnout také volbu "Úvodní menu" a můžete začít ovládat AVR-S650H dálkovým ovladačem od televize. Úvodní obrazovka Chytrého Menu (Smart Menu) Vám nabízí rychlý přístup ke zdrojům a nastavením módů prostorového zvuku, menu nastavení AV přijímače a 4 přednastavené Chytré volby (Smart Selects).

Technické parametry

Počet kanálů 5
Výstupní výkon 135 W (6 Ω) na kanál - THD 1%
100 W (6 Ω) na 2 kanály - THD 0,7 %
75 W (8 Ω) na kanál - THD 0,08 %
Reproduktorová impedance 4 - 16 Ω
Vstupní sensitivita 200 mV
Frekvenční rozsah 10 Hz - 100 kHz
Odstup signál/šum 100 dB (IHF-A, Direct Mode)
FM / AM 87,5 - 108 MHz / 520 - 1710 kHz
Vstupy 5x HDMI
2x Kompozitní video
1x Phono
2x Analog Audio
2x Digitální optika
1x USB
Výstupy 1x HDMI monitor
1x Kompozitní video
2x Audio Pre-Out (SW)
1x Sluchátkový
Podporované formáty Dolby Digital / DTS / Dolby TrueHD /
Dolby Digital Plus / DTS-HD Master Audio /
DTS-HD High Resolution Audio / DTS Express
Podporované video formáty 480i, 576i, 720p, 1080p, 480p, 576p, 1080i, 4K
Formáty WMA, MP3, WAV, MPEG-4 AAC, FLAC, Apple Lossless, DSD
Streamovací služby HEOS, Spotify, TIDAL, Deezer, AirPlay2, atd.
Zdroj napájení AC 230 V, 50 Hz
Spotřeba / Stand by 340 W / 0,1 W
Rozměry (š x v x h) 434 x 151 x 339 mm
Hmotnost 7,8 kg
Provedení Černá

Máte dotazy? Napište nám ...