IsoTek V5 Aquarius - černá
  • Novinka
  • Doprava zdarma

IsoTek V5 Aquarius - černá

Výrobce: IsoTek

Isotek V5 Aquarius je síťový filtr a ochrana proti přepětí nové generace v hliníkové skříni pro přístroje audio a video techniky, který může značně vylepšit jejich zvuk a obraz.. Napájecí zásuvka IEC C20 (přívodní kabel C19) a šest samostatných výstupů. Vhodné pro AV systém kategorie 100 000 - 400 000 Kč.
Součástí balení je síťový kabel EVO3 Premiér C19.

Barevné varianty
Skladem
56 990 Kč
2 379,42 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Po úctyhodných dvanácti letech přichází nástupce ikonického síťového filtru EVO3 Aquarius. Nová, již pátá verze V5 se kromě řady vylepšení vyznačuje modernější elegantní skříňkou se zaobleným předním panelem, který plynule navazuje na bočnice. ysoce precizní provedení potrhuje absence vididitelných spojovacích prvků - šroubků na pohledových stranách.

Původní verze Aquariusu bylo jedno z nejlepších řešení pro čisté napájení, které si zákazník mohl v této cenové relaci zakoupit. Avšak nový model V5 přenáší tento koncept přístroje zcela na novou úroveň.
Díky zvýšenému zatížení mědi o 35% v obvodové desce je vyšší okamžitý příkon, odolnost proti stejnosměrnému proudu se zlepšila nejméně o 25% a je blíže ideálu nulových ohmů. Hodnota maximálního proudového nárazu se také zvýšila na 81 000A. Pro zesilovače a další vysoko-odběrové přístroje jsou na novém Aquariusu připraveny dvě zásuvky a pro další standardní přístroje jsou zde čtyři zásuvky. Každá z těchto zásuvek je individuálně zpracovávána a nedochází k vzájemné kontaminaci. Oproti předchozímu modelu V5 nabízí i výstupní "System Link", který je určen pro propojení s dalšími komponenty IsoTek. Díky tomu lze řetězit komponenty za sebou s jedním napájecím vstupem.


  • Vhodný pro všechny audio a AV systémy
  • Odstranění symetrického a diferenciálního síťového rušení a šumů
  • Útlum šumu a rušení RFI 60 dB
  • 6 optimalizovaných obvodů pro filtraci výstupů
  • 4 Nezávislé zásuvky pro zdrojové komponenty (6 A)
  • 2 nezávislé 16 A výstupy pro přístroje s velkým odběrem
    výkonové zesilovače, subwoofery, aktivní reproduktory a pod.
  • Snadno resetovatelné jištění
  • Instalovaná ochrana proti přepěťovým špičkám s proudovou kapacitou 81 000 A
  • Individuelní paprskové uzemění
  • Vnitřní kabeláž postříbřenými měděnými pevnými vodiči
    s virtuálním vzduchovým dielektrikem FEP
  • Výstup "System Link" pro možnost rozšíření o další filtr
    při zachování referenčního zemění
  • Napájecí kabel IsoTek EVO3 Premier součástí dodávky

Konstrukce V5 obsahuje dva termomagnetické jističe. Jeden o jmenovité hodnotě 16A pro dvě výstupní zásuvky s vysokým proudem, pro maximální zatížení do 3 680 W. Druhý s jmenovitým proudem 6A je učená pro čtyři výstupní zásuvky s maximálním zatížení 1 380 W, které jsou určeny pro zdrojové komponenty a mají jedinečnou technologii Adaptive Gating © společnosti IsoTek. Ta automaticky snímá připojenou zátěž a poskytuje ideální optimální čistý výkon na základě odběru energie.
Termomagnetický jistič s velkou kontaktní plochou je podstatným vylepšením oproti standardní běžné pojistce, která musí mít vzhledem ke své elektrické funkci velmi tenký drát, což platí i pro drahé pozlacené audiofilní verze. Termomagnetický pojistkový systém IsoTek tak dosahuje více než 1 000krát menší přechodový odpor a časově stálý kontakt.
KERP © (Kirchhoff's Equal Resistance Path) zajišťuje stejný vnitřní odpor a tím i stejnou dodávku energie do všech zásuvek. Vnitřní kabeláž je z pevných vodičů z ultra čisté postříbřené mědi Ohno Continuous Cast s velmi nízkým odporem umožňující vysokou proudovou zátěž. Kolem vodiče je navinuta spirála z fluorovaného etylenpropylenu (FEP) oddělující vodič od dielektrika FEP chránící vodič, a tak vytváří virtuální dielektrikum vzduchu (VDA). Tato konstrukce poskytuje bezkonkurenční výkon s nízkým vnitřním odporem a zajišťuje AV systému dodávku čisté energie. Kromě toho poskytuje i okamžitou ochranu proti přepětí s proudovou kapacitou pro potlačení napěťové špičky až 81 000 A, která chrání cenné zařízení prostřednictvím ochranného systému IsoTek proti jednorárovému i opakovanému přepětí.

Technické parametry

Počet výstupů 6 + system link pro řetězení
Výstupy / zatižitelnost 1, 2 - 16A (3680 W celkem)
4 - 6 - 6 A (1390 W celkem)
Celkové maximální zatížení 3 680 W
Síťový přívod - vstup IEC C20 (16A)
Potlačení RFI 60 dB
Síťové napětí 100-240V / 50-60Hz
Proudová kapacita pro 
potlačení přepěťové špičky 
 81 000 A špičkově
Rozměry (Š x V x H) 450 x 110 x 350 mm
Hmotnost 9,5 kg
Dodávané příslušenství Napájecí kabel EV03 Premier

Máte dotazy? Napište nám ...