DENON DHT-S516H - černá

DENON DHT-S516H - černá

Výrobce: DENON

Set kvalitního soundbaru s bezdrátovým subwooferem s možností streamování muziky a propojení do multiroomového systému HEOS, podporou 4K včetně HDCP 2.2, HDMI konektivitou s ARC, streamování HD audio formátů, hlasové ovládání Amazon Alexa, AirPlay 2 a 3 režimů pro poslech.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Kvalitní set s integrovanou HEOS technologií

Vylepšete si zvuk oblíbených filmů, hudby nebo počítačových her o výjimečnou prostorovost, čistotu a sílu pomocí soundbaru Denon DHT-S516H s bezdrátově připojeným subwoofrem a podporou technologií HEOS. Denon DHT-S516H má bi-ampově napájené středo-basové a výškové reproduktory, které jsou podpořené pokročilým DSP zpracováním zvuku, podporuje přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení a v neposlední řadě disponuje opravdu výkonným bezdrátovým subwoofrem. Televizi si připojíte snadno jediným HDMI kabelem, HDMI výstup disponuje podporou zpětného audio kanálu (ARC). DHT-S516H si poradí i s dekódováním prostorového zvuku v Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS. Pokud byste si rádi hudbu streamovali bezdrátově z oblíbených online služeb, podporuje také AirPlay 2 a Bluetooth.


  • Podpora 4K včetně HDCP 2.2. (také HDR10, Dolby Vision und HLG)

  • HDMI konetivita (1x vstup / 1x výstup) s ARC (zpětný audio kanál)

  • Konfigurace 2.1 využívající dva středobasové a dva vysokotónové reproduktory

  • Internet Radio a Network audio streaming přes Ethernet

  • Pokročilé DSP zpracování používající výkonný 400 MHz 32-bit floating point DSP

Technologie HEOS

Bezdrátové streamování hudby máte k dispozici díky vestavěné technologii HEOS. Poznejte bezdrátové ozvučení s možností distribuce zvuku do celé domácnosti s použitím bezplatné aplikace HEOS app, která je dostupná jak pro iOS, tak pro Android. To, zda si budete chtít nechat hrát hudbu v jedné místnosti, nebo více najednou, případně v každé místnosti úplně jinou skladbu, bude pouze na Vás – stačí si pořídit domů AV přijímače, hudební systémy, soundbary nebo reproduktory s integrovanou technologií HEOS. Schopnost přehrávat hudbu z online služeb, jako jsou Spotify (placená verze Premium nebo bezplatná zkušební verze), TIDAL, internetová rádia TuneIn, SoundCloud, Amazon Music, Napster, Deezer nebo z lokálních hudebních knihoven uložených v počítači, je v systému HEOS připravena k okamžitému použití kdykoliv budete mít chuť na poslech oblíbených skladeb.


Režim Film, Hudba a Noc

DHT-S516H je vybaven speciálními přednastavenými režimy ekvalizéru, které jsou optimalizované pro poslech filmů a hudby. Když si chcete užít akční scény bohaté na hluboké basy a zároveň mít dokonale přehledný zvuk dialogů, vyberte si režim Film. Pokud chcete širší hudební scénu a rovnoměrnější rozprostření zvuku, vyberte si režim Hudba. Nebo, jakmile potřebujete abyste nerušili ostatní členy domácnosti při nočním sledování filmů, zvolte si režim Noc a soundbar utlumí basy a zvýrazní dialogy.


Formáty

Poznejte skutečně dokonalý zvuk při poslechu skladeb ve vysokým rozlišení, když je budete streamovat po síti z počítače nebo z připojeného USB disku na který jste si skladby dříve uložili. Podporuje nejnáročnější vysoce kvalitní audio a poradí si s přehráním audio formátů ve vysokém rozlišení včetně DSD (2.8, 5.6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA a AAC souborů.


Technické parametry

Soundbar

Středové reproduktory 2x 5''
Výškový reproduktor 2x mekký kupolovitý
 Zesilovač třída D
Streamovací služby TIDAL, Deezer, Spotify, Soundcloud, Airplay 2, TuneIn, Amazon Music, atd 
Vstupy 1x HDMI
1x Optický TOS-Link
1 x 3,5mm Jack
1x Coaxiální
1x USB A
1x Ethernet LAN
Výstupy 1x HDMI ARC
1x IR
Bluetooth Ano (A2DP)
Bezdrátová konektivita Ano (subwoofer)
Vestavěný HEOS Ano
Wi-Fi  Frekvence IEEE 802.11a/b/g/n/ac / 2.4 GHz, 5 GHz
Módy Hudba, Film, Noc
Rozměry (š x v x h) 1018 x 730 x 104 mm
Hmotnost 3,1 kg

Subwoofer

Basové reproduktory 2x 5,25''
Rozměry (š x v x h) 172 x 311 x 332 mm
Hmotnost 6,6 kg

Máte dotazy? Napište nám ...