10.11.2021

Reprosoustavy Monitor Audio Silver 7.generace k poslechu

Společnost Monitor Audio přichází s již 7. generací ceněné a úspěšné řady Silver. Modelová řada obsahuje reprosoustavy nejen pro stereo, ale i kompletní sestavu domácího kina 7.1.4. Stejně jako u předchozí generaci jsou ozvučnice dýhovány pravou dřevěnou dýhou nebo lakovány kvalitním lakem v černém klavírm lesku nebo bílém saténu.


Z regálových reprosoustav je v řadě Silver menší Silver 50 pro blízký poslech nebo efektové kanály domácího kina, nebo větší Silver 100 která zvládne ozvučit i menší místnost.
Ze sloupových-podlahových reprosoustav je pak na výběr mezi štíhlou nejmenší dvou a půl pásmovou Silver 200, prostřední třípásmovou Silver 300 a řadu uzavírá největší - vlajková loď řady Silver 500, které získaly od sdružení EISA ocenění Best Product 2021-2022 v kategorii Floorstanding Loudspeakers.
Modelová řada Silver obsahuje i speciální reprosoustavy pro systém domácího kina. Uzavřenou, třípásmovou Silver C250 pro centrální - dialogový kanál, dvoupásmové uzavřené dipólové reprosoustavy Silver FX pro efetové kanály učené pro montáž na zeď a řadu uzavírají dvoupásmové uzavřené Silver AMS pro kanály prostorového zvuku Dolby Atmos. Svými rozměry a designem přesně pasují na reprosoustavy hlavních kanálů Silver 300 a jejich zkosená ozvučnice vyzařuje zvuk ke stropu, od kterého se odráží do místa poslechu. Stejně jako Silver FX jsou vybaveny držákem pro montáž na zeď.
Sestavu domácího kina doplňuje subwoofer Silwer W-12 z předchozí šesté generace.

Reprosoustavy Monitor Audio Silver 7.generace k poslechu