T+A B 8 - černá/stříbrná

T+A B 8 - černá/stříbrná

Výrobce: T+A

Dvoupásmová regálová reprosoustava rozměry a designem sladěná s komponenty T+A Series 8.  Ozvučnice je vyrobená z hliníkových, eloxovaných, ručně broušených profilů. Přestože je jen 190 mm široká a 300 mm vysoká poskytne stejný zvukový obraz jako mnohem větší reprosoustavy.  

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Řada "midi" komponentů T+A Series 8 je přesvědčivým důkazem toho, že i malé, kompaktní komponenty jsou schopny uspokojit i ty nejnáročnější požadavky na zvuk. Regálová Hig End reprosoustava T+A B 8 je s toto řadou designově a zvukově perfektně sladěna.
Ozvučnice je složena z hliníkových profilů zatlumených speciálním absorbčním materiálem, který účině zabraňuje nežádoucím rezonancím ozvučnice a tím i nežádoucímu zabarvení zvuku.
Reprosoustava je osazena dvojicí reproduktorů využívají technologie reproduktorů využívaných u špičkových sloupových reprosoustav Criterion. Špičkový středobasový reproduktor o průměru 150 mm perfektně frekvenčně navazuje na výškový s kalotu o průměru 20 mm vyrobenou z lehké tkaniny. Přesně sladěné reproduktory vytvářejí autentický prostorový zvuk s přesnou zvukovou scénou a působivě hlubokými basy bez nežádoucího zabarvení zvuku. Díky vyrovnané impedanční charakteristice je ideálním partnerem pro koncový zesilovač.

  Technické parametry

Systém 2 pásmový bassreflex
Výškový reproduktor 1 x 20 mm
Středobasový reproduktor 1 x 150 mm
Frekvenční rozsah 35 - 30.000 Hz
Citlivost 86 dB
 Impedance 4 Ω
Příkon jmenovitý / maximální 100 W / 150 W
Dělící frekvence výhybky 2000 Hz
Bass reflex přední
Terminály single-wire
Ozvučnice Hliník
Indikátor přetížení ano
Rozměry (š x v x h)  190 x 300 x 270 mm
Hmotnost 8 kg
Provedení Mřížka a bočnice černý elox,
dolní a horní panel stříbrný elox

Máte dotazy? Napište nám ...