SONOS ARC - bílá
  • Doprava zdarma

SONOS ARC - bílá

Výrobce: SONOS

Prémiový a bezdrátový soundbar pro TV, který umožňuje přehrávání oblíbených alb z datového uložiště, streamovacích služeb nebo tisíce internetových rádií, ovládání z chytrého zařízení iOS a Android.

Barevné varianty
Skladem
25 990 Kč
1 085,12 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Jak Sonos funguje?

Reproduktory systému Sonos si mezi sebou vytvoří svou vlastní bezdrátovou síť. Ta slouží pro přenos dat a pro vzájemnou komunikaci mezi všemi jednotkami. Ty jsou ovládány pomocí tabletu, chytrého telefonu s dotykovým displejem, nebo přes aplikaci Sonos Desktop z PC, nebo notebooku. Jednotky můžete ovládat prostřednictvím Wi-Fi bezdrátové sítě  v síti systému Sonos.

Proč SONOS?

Bezdrátová komunikace mezi všemi jednotkami.Jednoduché ovládání pomocí vašeho chytrého telefonu, nebo tabletu, bez nutnosti instalovat nové kabely pro připojení jednotek z libovolné části vašeho bytu či domu.Připojení již ke stávající audio sestavě anebo ozvučení úplně nové místnosti. Přidání jednotky nebo ovladače kdy budete chtít. Poslech internetových rádií bez nutnosti zapnutí počítače. Jednoduchá instalace  systému bez nutnosti technických znalostí.Přes 100 000 internetových rádií zcelého světa zdarma.

SONOS Net

Klíčem k hudebnímu systému, který přehrává hudbu po celém vašem domě či bytě je bezdrátová síť s co největším pokrytím. To je důvod proč Sonos vytvořil SonosNet 2.0 – bezdrátovou síť s výkonem a dosahem splňující požadavky multiroomového hudebního systému. Je‑li běžná bezdrátová síť přetížena a nebo pracuje‑li na hranici svého dosahu, mohly by vznikat ozvěny nebo zpoždění v reprodukci hudby. Nikoliv ale s bezdrátovou sítí SonosNet. Každá jednotka funguje jako přijímač, ale také jako vysílač bezdrátové sítě. Proto má celý systém mnohonásobně větší pokrytí a rychlost než běžná síť. Aby bylo možné dosáhnout takto výkonné sítě, byla použita technologie MIMO.

Všechna hudba světa

Přednastavená internetová rádia:
Poslouchejte přes 100 000 bezplatných rádiových stanic, pořadů a podcastů – vše zdarma a bez zapnutí počítače.
Nekonečné množství hudby z nejpopulárnějších hudebních služeb:
Sonos hladce funguje s Amazon Cloud Player, AUPEO!, Deezer, iHeartRadio, JB Hi-Fi NOW, JUKE, Last.fm, MOG, Pandora®, Rdio®, Rhapsody®, SiriusXM™ Internet Radio, Slacker® Radio, Songl, Songza, Spotify®, Stitcher SmartRadio™, TuneIn,TIDAL, Wolfgang’s Vault®, WiMP a stahuje z jakékoli služby poskytující hudbu, která není chráněna DRM.
Přehrávání hudby bez počítače:
Užívejte si okamžitý přístup k milionům nahrávek a tisícům rádiových stanic – bez ripování, sthaovnání a bez zapínaní počítače. Sonos se připojuje přímo k těmto službám přes internet a přehrává hudbu v libovolných místnostech.
Přehrávejte hudbu z vašeho počítače v jakékoli místnosti:
Přehrávejte hudbu uloženou až na 16 PC, Mac, nebo NAS ve vaší domácí síti. Systém podporuje všechny populární audio formáty, nebo přehrávání hudby z iTunes.
Přehrávejte hudbu pomocí iPhonu, iPadu nebo iPodu touch:
Sonos bezdrátově přehrává vaši hudbu z iTunes – přímo z iPhone®, iPad® nebo iPod touch® do jakékoliv místnosti vaší domácnosti.
Poslouchejte hudbu uloženou v iPodu nebo iPhonu:
Umístěte váš iPod nebo iPhone do Sonos Dock, přehrávejte z něj bezdrátově hudbu a zároveň ho nabíjejte.
Přehrávejte hudbu a zvuk z CD, MP3 přehrávače nebo TV přes celou domáctnost

Technické parametry

Reproduktory 8 středobasových, 3 výškové
Zesilovač 11 digitálních zesilovačů zesilovačů třídy D
Vstupy 1 digitální optický audio vstup, Ethernet Port
Audioformáty MP3, iTunes Plus, WMA, AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Audible (formát 4), Apple Lossless (bezztrátový), Flac (bezztrátový), WAV, AIFF
Podporované hudební služby


Sonos hladce funguje s Amazon Cloud Player, AUPEO!, Deezer, iHeartRadio, JB Hi-Fi NOW, JUKE, Last.fm, MOG, Pandora®, Rdio®, Rhapsody®, SiriusXM™ Internet Radio, Slacker® Radio, Songl, Songza, Spotify®, Stitcher SmartRadio™, TuneIn, Wolfgang’s Vault®, WiMP, Tidal a dalšíBezdrátové připojení: SonosNet – bezpečná peer-to-peer síť využívající AES šifrování

Napájení AC 120/240V, 50–60Hz
Rozměry (V x Š x H) 87 × 1142 × 116 mm
Hmotnost
6,25 kg

Máte dotazy? Napište nám ...