SONOS AMP - černá
  • Doprava zdarma

SONOS AMP - černá

Výrobce: SONOS

Špičkový síťový přehrávač se zesilovačem s podporou Apple AirPlay2, HDMI arc pro TV, vestavěné zesilovače třídy D s celkovým výkonem 2x 125W do impedance 8Ω, připojení skrze WiFi a možnost připojení subwooferu.  

Barevné varianty
Skladem
Do 3 dnů
20 990 Kč
877,41 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Spoustu možností

Poslouchejte přes 100 000 bezplatných rádiových stanic, pořadů a podcastů – vše zdarma a bez zapnutí počítače. Sonos hladce funguje s Amazon Cloud Player, AUPEO!, Deezer, iHeartRadio, JB Hi-Fi NOW, JUKE, Last.fm, MOG, Pandora®, Rdio®, Rhapsody®, SiriusXM™ Internet Radio, Slacker® Radio, Songl, Songza, Spotify®, Stitcher SmartRadio™, TuneIn,TIDAL, Wolfgang’s Vault®, WiMP a stahuje z jakékoli služby poskytující hudbu, která není chráněna DRM. Užívejte si okamžitý přístup k milionům nahrávek a tisícům rádiových stanic – bez ripování, sthaovnání a bez zapínaní počítače. Sonos se připojuje přímo k těmto službám přes internet a přehrává hudbu v libovolných místnostech. Dokonalou konektivitu pak umožňuje široký výběr připojení skrze RCA, LAN nebo Coax.


Bezdrátová komunikace

Kromě zesilovače můžete také AMP využít jako streamovací zařízení do skupiny reproduktorů systému Sonos. Ty si mezi sebou vytvoří svou vlastní bezdrátovou síť, kterou lze dále nastavit podle svých specifikací. Bezdrátová síť slouží pro přenos dat a pro vzájemnou komunikaci mezi všemi jednotkami. Ty jsou ovládány pomocí tabletu, chytrého telefonu s dotykovým displejem, přes aplikaci Sonos Desktop z PC, nebo notebooku. Jednotky můžete ovládat prostřednictvím Wi-Fi bezdrátové sítě  v síti systému Sonos.


Kvalitní zesilovač

Amp se pyšní nejdokonalejším vestavěným zesilovačem, který je schopný napájet velké i malé reproduktory. Díky němu si můžete užít mimořádný zvuk v každé místnosti. Připojte gramofon, stereo nebo přenosný hudební přehrávač a užijte si poslech na jakémkoliv reproduktoru Sonos.

  • Použít ho můžete pro volně stojící, policové, vestavné i stropní reproduktory
  • Sonos AMP připojíte k vaší TV a vytvoříte tak dokonalý zábavný systém
  • Streamujte vše, co máte rádi a to pomocí české aplikace SONOS

Technické parametry

Typ zesilovače Třída D
Výkon 2x 125W na kanál
Impedance
Vstupy 1x Analog RCA
2x LAN Ethernet
1x HDMI ARC
Výstupy 1x Sub
Konektivita Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth, AirPlay2
Ovládání aplikace, iOS, Android, Mac, PC, AirPlay2, dotykové, dálkové
Streamovací služby Spotify, TIDAL, Bandcamp, TuneIn, Souncloud, atd.
Podporované formáty WAV, FLAC, ALAC, WMA, AIFF, MP3, AAC, OGG Vorbis
Rozměry 217 x 64 x 217 mm
Hmotnost 2,1 kg

Máte dotazy? Napište nám ...