Rega Planar 1 Plus + (Rega Carbon) - černá lesklá

Rega Planar 1 Plus + (Rega Carbon) - černá lesklá

Výrobce: REGA

Snadno ovladatelný gramofon, který nevyžaduje mnoho zkušeností s deskami a provozem gramofonu. Z výroby je osazen kvalitní MM přenoskou Rega Carbon, proto lze snadno a rychle uvést do provozu a začít si pouštět oblíbené desky. Vychází z úspěšného modelu Planar, navíc je vybaven korekčním předzesilovačem postaveným na bázi oceněného předzesilovače Rega Fono Mini.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Za skvělou cenu dostanete gramofon s ramínkem RB 110 vlastní konstrukce od společnosti Rega. Je uživatelsky velmi přívětivý, takže jeho obsluhu zvládne každý. Samozřejmostí je automatické nastavení anti-skatingu takže gramofon opravdu musíte jenom vybalit, nastavit ramínko a vybrat první desku, kterou si pustíte.



Gramofon je od dodavatele vybaven přenoskou Rega Carbon MM a deskou se setrvačníkem pro minimalizaci kolísání rychlosti. Talíř pohání řemínek za pomoci 24V asonchronního motoru a hliníkovou kladkou (33/45 otáček). Díky tomu se vyznačuje přesným řaděním, tichým chodem a stabilními otáčkami. Poslech vaši oblíbené hudby tak určitě nebude nic rušit. Přístroj stabilně sedí na lesklém podstavci z termosetu a vylepšené nohy zvyšují stabilitu základnu a minimalizují přenos vybrací z okolního prostředí. Nechybí ani vysoce kvalitní výstupní kabel s konektory RCA.



Gramofon má vestavěný korekční předzesilovač s výstupem na RCA Cinch konektory, který lze snadno zapojit do přístroje se standardním linkovým vstupem. Výhody předzesilovače, vestavěného přímo pod raménko, jsou zřejmé. Pečlivě stíněné signálové vodiče z raménka jsou připájeny přímo k předzesilovači, což zamezuje nechtěnému rušení, které může vznikat při propojení přenosky a předzesilovače externím kabelem. Planar 1 Plus těží z výhod svého sourozence, modelu Planar 1, jako je např. 24V motor s nízkým hlukem, precizní ložisko talíře a ručně vyrobené raménko RB110, osazené výrobcem přenoskou Rega Carbon. Zprovoznění gramofonu je možné do 30 vteřin od vybalení, což z tohoto modelu činí doposud nejjednodušeji použitelný a nejvšestranější Rega gramofon.

Technické parametry

Provoz Manuální
Rychlost - otáčky 33/45
Systém pohonu řemínek
Motor 24V asynchronní střídavý motor s hliníkovou kladkou
Talíř Talíř z fenolové pryskyřice s efektem setrvačníku
Raménko Rega RB110 - vlastní konstrukce
Přenoska Rega Carbon MM 
Předzesilovač Výstupní impedance 1 kΩ
Zesílení 40 dB
Přesnost RIAA typ ± 0.25 dB (100 Hz - 20 kHz)
Odstup s/š 75 dB (A)
Napájení externí síťový adaptér
Hmotnost 4,35 kg
Rozměry (š x v x h) 447 x 117 x 360 mm
Barevné provedení černá,bílá

Máte dotazy? Napište nám ...