Primare NP5 Prisma - černá

Primare NP5 Prisma - černá

Výrobce: Primare

Kompaktní síťový přehrávač Prisma se širokou nabídkou ovládání streamovacích služeb, který lze připojit prakticky ke každému systému s digitálním vstupem, zabudovaným Chromecastem, AirPlay a technologií Bluetooth.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

NP5 Prisma je vysoce kompaktní přehrávač pro všechny, kteří hledají stejnou kvalitu síťových funkcí, které obsahují oceňované modely Prisma od značky Primare. Kromě plné kontroly pevných disků připojených k síťi, zahrnuje NP5 také možnost přehrávání skrze AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect a v neposlední řadě vestavěný Chromecast, který umožňuje snadné připojení ke stovkám aplikací a služeb pro streamování hudby, včetě hlasového ovládání. Technologie Prisma byla vytvořena s cílem umožnit všem v domácnosti objevovat a sdílet zážitek z vysoce výkonného přehrávání hudby, které je možné využít i v několika místnostech/zónách naráz. Veškerou hudbu lze streamovat a kontrolovat kabelově nebo bezdrátově a to vše pomocí vašeho mobilního zařízení prostřednictvím speciální aplikace pro ovládání systému.

NP5 Prisma byl speciálně navržen tak, aby byl dostatečně malý a dokázal se přizpůsobit do jakéhokoliv nastavení systému. Lze ho tedy použít s jakýmkoli produktem, který obsahuje digitální vstup. Tento síťový přehrávač umožňuje také nastavení hlasitosti, ztlumení, pohotovostní režim a výběr vstupu pro předchozí modely Primare se vstupy RS232 pomocí aplikace Prisma.

Prisma je souborem technologií, které poskytují tu nejširší škálu funkcí síťového hudebního přehrávače. Byl v podstatě vytvořen jako streamer, který by každému a všude v domácnosti umožnil prozkoumat, objevit a sdílet zážitek z přehrávání vaší oblíbené hudby. Prisma poskytuje konektivitu ve více místnostech / zónách a kontrolu uložených a streamovaných médií. Produkty Primare  jsou také známy díky svému charakteristickému rysu skandinávského designu. Jsou tedy jednoduché, elegantní a pochopitelné ve svých funkcí. Příkladem toho je myšlenka výrobce, který nechtěl aby byl NP5 příliš nápadny a přitahoval pozornost. Díky tomu lze Primare NP5 kombinovat s jakýkoli systémem.

Technické parametry 

Audio formáty WAV, LPCM, AIFF, FLAC, ALAC, MP3, MP4, WMA, OGG, DSD
Stream Airplay, Bluetooth, Chromecast (zabudovaný), Spotify, TIDAL
WLAN IEE 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5 Ghz)
DAC AKM AK4490
Vzorkovací frekvence 48 / 96 / 192 kHz (24bit)
Digitální vstupy 1x USB-A (192 kHz/24 bit)
Digitální výstup 1x Coaxiální RCA
1x Optika TOSlink
Wired vstupy 1x Ethernet LAN
1x WLAN
Příkon st.by/ provoz < 2,9 W / < 3,6 W
Rozměry (š x v x h) 143 x 36 x 125 mm
Hmotnost 0,5 kg
Provedení Černá

Máte dotazy? Napište nám ...