Pioneer VSX-534D - černá
-32%
Ušetříte4 710 Kč
  • Doprava zdarma

Pioneer VSX-534D - černá

Výrobce: Pioneer

5.1 kanálový AV receiver s 4x HDMI 4k vstupy, kompatibilitou s Dolby Atmos, DA Height Virtualizer, DTS:X a automatickou kalibrací zvuku MCACC.

Barevné varianty
Na objednávku
Do 3 týdnů
Původní cena: 14 500 Kč
9 790 Kč
409,23 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Tento výkonný a sofostikovaný AV receiver nabízí možnost průchodu a upscalingu 4K Ultra HD videa, a to včetně 60Hz. Přehrává bezztrátové audio nahrávky ve vysokém rozlišení . A aby byl Váš zážitek ze systému domácího kina skutečně dokonalý je receiver VSX-534 vybavený pokročilou technologií kalibrace MCACC Room EQ , která pomocí přiloženého mikrofonu nastaví ideální zvukový projev a dokáže kompenzovat akustické nedostatky prostoru. Automaticky upravuje rozdíly ve velikosti reproduktorů, jejich poměrné vzdálenosti a úrovni a současně i ekvalizační průběh.


Hudbu  můžete pohodlně streamovat pomocí Bluetooth rozhraní, které je již ve standardu vestavěné. Bluetooth je plně kompatibilní s aptX formátem, který komprimuje audio soubory pro bezdrátový přenos bez ztráty kvality.

Automatická MCACC kalibrace

Kromě základního modelu jsou všechny nové receivery vybavené vysoce sofistikovanou automatickou kalibrací (MCACC-Multi-Channel acoustic calibration), optimalizací nastavení na základě akustiky místnosti a rozdílů v umístění a kvalitě reprosoustav. Ta automaticky kompenzuje rozdíly ve vzdálenosti, velikosti a rozdílnému projevu reproduktorů v poslechovém místě a současně zajišťuje shodnou fázi signálu. Výsledkem je významně vylepšená reprodukce a pevné a čisté basy. VSX-534 je navíc ještě vybavený funkcí Subwoofer EQ function, která uživateli umožní měnit charakteristiku LFE signálu přímo z menu receiveru.



Technologie 4K ULTRA HD Pass Through (průchod) a Upscaling (převzorkování)
VSX-534 je plně připraven pro průchod 4K Ultra HD video signálu, dokoce přepočítává nižší rozlišení na 4K Ultra HD (až po 60Hz). Navíc má díky I/P převodníku a Triple HD noise reduction dokonce nezanedbatelný vliv na kvalitu obrazu.



 


Vestavěné Bluetooth
Snadno přehrává skladby z kompatibilních zařízení pomocí vestavěného Bluetooth. Tento AV receiver je vybaven A2DP a Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP). Mezi podporované kodeky patří A2DP, SBC a AAC.




Energeticky efektivní nastavení
Všechny nejnovější AV receivery Pioneer jsou vybaveny novým energetickým úsporným režimem ECO, který snižuje spotřebu energie se zachováním kvality obsahu a zvuku. ECO Mode 1 je vhodný pro přehrávání disků CD, stereo audio souborů a internetového rádia. Energeticky účinnější ECO Mode 2 také pracuje s filmy, koncerty a dalším vícekanálovým obsahem.



Přehrávání vícekanálových souborů s vysokým rozlišením

Zvuk ve formátech vysoké kvality o vzorkovacích kmitočtech 96 nebo dokonce i 192 kHz můžete přenášet přes rozhraní USB. Podporované audio formáty zahrnují WAV, FLAC, DSD a AIFF s vysokým rozlišením.


Technické parametry

Počet kanálů 5.1
Výkon (W) 150 W/ch při 6 Ω
HDMI (vstupy/výstupy) 4 / 1
HD dekodéry zvuku Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
Podporované formáty Dolby Digital Plus, DTS Express, DTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTS-ES, DTS Express, DSD Disc (SACD), Digital Quad-Core, Dolby Atmos, Dolby Surround Upmixer, DTS:X, Neural:X Upmixer, Dolby Atmos Virtualizer
Zpracování videa Ultra HD s HDCP 2.2, HDR10, BT.2020
Síťové funkce ne
Tuner DAB / FM
Automatická kalibrace zvuku ano
Chromecast ne
Ostatní USB, Bluetooth
Výstupy 1x Sluchátkový 3,5 mm jack
1x RCA
1x HDMI
1x Subwoofer
Vstupy 3x RCA
4x HDMI
1x Coax
1x Optika
1x USB
Rozměry (Š x V x H) 435 x 148 x 321 mm
Hmotnost 8 kg

Máte dotazy? Napište nám ...