NAD MDC BluOS 2i
-30%
Ušetříte4 000 Kč
  • Doprava zdarma
  • Výprodej skladu

NAD MDC BluOS 2i

Výrobce: NAD

MDC BluOS 2i je nová verze zabudovatelného modulu pro zesilovače C368/388, M32, C390DD a předzesilovač Masters M12, který přidá funkce streamování v systému BluOS. Po upgrade software podpora AirPlay 2 vč. hlasové asistentky Siri a dále hlasové asistentky Amazon Alexa pomocí BluOS Voice Skill doplňku pro aplikaci Amazon Alexa. Kompatibilní s multiroom systémem Bluesound. Podpora streamování ve vysokém rozlišení až 24 bit / 192 kHz. Připojení přes WiFi, LAN nebo Bluetooth, USB vstup, podpora přehrávání formátů MQA, FLAC, AAC, ALAC, WAV, AIFF, WMA, WMA-L, OGG a dalších. Ovládání pomocí aplikace BluOS v češtině pro iOS nebo Android.

Skladem
Původní cena: 13 490 Kč
9 490 Kč
396,22 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Nový vylepšený vestavný modul kompatibilní s přístroji NAD C 368, C 388, C 390DD, M32 nebo M12. MDC modul BluOS 2i přináší veškerou hudbu, kterou si dokážete představit. Umožní využít různé streamingové služby nebo se připojit k domácímu úložišti. Využívá nový výkonnější procesor ARM a ovládání pomocí uživatelsky přívětivou aplikací. MDC BluOS 2i přidává do vašeho systému NAD jeden z nejmodernějších systémů pro stahování hudby. Prostřednictvím technologie BluOSu se lze snadno připojit k jiným zařízením podporujícím systém BluOS v celém domě. Výhodou vestavného modulu je, že nejsou potřeba žádné další propojovací vodiče nebo napájecí zdroj. Ethernet i Wi-Fi pracují v asynchronním režimu pro nejmenší jitter a umožňují připojení k hudbě uložené kdekoli v místní síti nebo streamované přímo z Internetu z populárních hudebních služeb jako Spotify Connect, Tidal a Tuneln. Pomocí USB A portu lze přehrávat hudbu z jednotky USB nebo pevného disku. Technologie Bluetooth s aptX umožňuje bezdrátový přenos hudby ve vysoké kvalitě z mobilního zařízení.
Pro ovládání a řízení přehrávání hudby potřebuje kromě zapojení do místní sítě potřebuje systém BluOS i mobilní zařízení s OS Android nebo iOS s nainstalovanou aplikací (NAD nabízí iOS a Android Apps zdarma i v české verzi). Ovládat lze nejen běžné funkce jako přehrávání, pauza nebo přeskakování, BluOS také přináší přístup k oblíbené hudbě uložené v domácím úložišti nebo u služeb jako je iTunes. Hudbu lze sdílet ve všech formátech včetně FLAC, ALAC, WAV a MQA až do rozlišení 24bitů/192 kHz včetně podpory Gapless. Playlisty lze vytvářet a spravovat přímo v aplikaci BluOS. Modul MDC BluOS 2i je plně kompatibilní s přehrávači Bluesound High-Res Wireless Multi-Room pro integraci do celého domácího systému. Obsahuje externí modul WiFi modul - dongle pro optimální příjem signálu
Přiřazením doplňku BluOS Voice Skill k aplikaci Amazon Alexa lze jednoduchými hlasovými příkazy (v angličtině) ovládat hudební knihovny a streamovací služby. Pomocí zařízení Amazon Echo můžete požádat Alexu, aby hrála populární písničky z Tidalu, uložila je do seznamu oblíbených skladeb, upravila hlasitost v různých místnostech nebo zjistila, co hraje v kuchyni. Stačí stáhnout aplikaci Amazon Alexa a aktivovat příslušné možnosti.

Technické parametry

Operační systém BluOS
Podporované formáty MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, FLAC,
ALAC, WAV, MQA, AIFF
Vzorkovací frekvence 32 - 192 kHz
Vzorkování 16 - 24 bitů
DAC 32 bitů /192 kHz
Processor ARM® Cortex™ -A9, 1 GHz
Odstup s/š 110 dB
Zkreslení THD+N 0,005%
Podpora hudebních služeb Spotify, Tidal, Tuneln
Integrovaná podpora AirPlay 2 (po upgrade sw 01.19)
Apple WAC
Integrované hlasové ovládání Amazon Alexa Skills (po upgrade sw)
Integrovaná podpora řídících systémů Crestron, Control 4, RTI, ELAN, URC, Push, Lutron, iPort
Vstupy LAN Ethernet RJ45, GigE
WiFi 2,4 / 5 GHz
Bluetooth aptX
USB A
Síťová komunikace WiFi 802.11ac (2,4 / 5 GHz)
Ethernet 10/100Mbs
Příslušenství USB Wi-Fi modul (dongle)
BT anténa
Prodlužovací kabel pro dongle
Montážní šroubky 
Ovládací aplikace v češtině pro iOS, Android

Máte dotazy? Napište nám ...