Jamo D 590 černý jasan

Jamo D 590 černý jasan

Výrobce: Jamo

Na oslavu padesátiletého výročí založení firmy JAMO (1968-2018) uvedla firma na trh limitovanou speciální edici modelu Jamo D 590 (nejúspěšnějšího modelu v historii série Concert), který přichází v „novém moderním kabátě“, avšak zachovává legendární akustický přednes originálního modelu.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

V letošním roce je to právě 50 let od založení firmy JAMO (1968-2018). Jako oslavu tohoto výročí Jamo uvádí limitovanou speciální edici modelu Jamo D 590 (nejúspěšnějšího modelu v historii série Concert), který přichází v „novém moderním kabátě“, avšak zachovává legendární akustický přednes originálního modelu.

Nová řada reprosoustav Jamo Studio 8 byla navržena tak, aby designově bez problémů zapadla do moderního interiéru. Volba materiálů a provedení v minimalistických liních odpovídá současnému evropskému designu. Výškový reproduktor s měkkou kalotou a tři středobasové reproduktory průměru 127 mm s kuželovými, hliníkem pokovenými membránami z materiálu Polyfiber zajišťují široký a vyrovnaný frekvenční rozsah. Integrované mělké zvukovody WaveGuide zaostřují zvuk a zlepšují dynamiku.



Přední bassreflexový port zvyšuje objem basů a umožňuje větší flexibilitu umístění reprosoustav v místnosti. Patentovaná konstrukce umožňuje jednoduchou fixaci a připojení ke stropu vyzařujících reprosoustav Jamo S 8 ATM pro prostorový zvuk u filmů se systémem Dolby Atmos™. Všechny vodiče se připojí na zadní straně reprosoustavy a přídavné repro jsou pak připojeny jednoduše, a bez narušení estetiky přes vodivé kontakty na horní straně reprosoustavy. Magnetická fixace přední mřížky nenarušuje estetiku předního panelu. Přední mřížky lze umístit do horní polohy, ve které plynule navazují  na mřížky přídavných horních reprosoustav. 

Technické parametry

Systém 2 pásmový bass-reflex
Frekvenční pásmo (+/-3 dB) 35 - 20.000
Zatížení dlouho / krátkodobé 200/280
Vysokotónový reproduktor 25
Středobasové reproduktory 2*127
Impedance 4 Ω
Citlivost (2.83V @ 1m) 90 dB
Připojení
Rozměry (Š x V x H) 260 x 1061 x 390 mm
Hmotnost 25,8 kg
Provedení černá

Máte dotazy? Napište nám ...