Heco Aurora 300 - černá

Heco Aurora 300 - černá

Výrobce: HECO

Heco Aurora 300 je kompaktní, regálová 2 - pásmová reprosoustava s nekompromisními zvukovými vlastnostmi. V malé ale robustní ozvučnici je stejný středobasový reproduktor o průměru 165 mm (6,5") s ocelovým košem, jaký používá sloupový model Aurora 700. Má pevnou membránu z papíroviny vyztužené vlákny. Konstrukce magnetického obvodu umožňuje její velký zvih při nízkém zkreslení a tak zaručuje velký basový výkon a střední pásmo bez nežádoucího zkreslení. Nový vysokotónový reproduktor Fluctus s vylepšenou konstrukcí zvukovodu pro vyrovnaný frekvenční rozsah a hedvábnou kalotou 25 mm (1") má silný magnetický obvod s dvojitým magnetem a kmitačku chlazenou ferrofluidem pro možnost vyššího zatížení.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Vychutnejte si dokonalý poslech !
Přední německý výrobce kvalitních reprosoustav přichází se zcela novou audiofilsky pojatou sérií pod označením Aurora. Reprosoustavy mají nově navržené masivní ozvučnice. Barevné provedení v hedvábně matném černém nebo bílém laku přední stěny a s prvky imitace přírodní dýhy na ostaních stranách se perfektně hodí do moderního interiéru. Přední krycí mřížky jsou magneticky aretovány. Připojovací terminály jsou robusní, pozlacené a umožňují bi-wiringové i bi-ampingové propojení. Bass-reflexový port je pevně přišroubován k ozvučnici a jeho geometrie je optimálně řešena s přihlédnutím k eliminaci turbulencí a komprese nízkých frekvencí.
Osazení je zbrusu nové !
Nová řada Aurora v sobě zahrnuje všechny unikátní a nové technologie používané značkou HECO. Aurora je osazena zcela novou řadou reproduktorů. Nový vysokotónový reproduktor Fluctus s hedvábnou kalotou o průměru 25 mm využívá nový zvukovod a počítačově navrženou a optimalizovanou přírubu pro dokonale vyrovnané směrové vyzařování. Reproduktor má magnetický obvod s dvojitým feritovým magnetem a ferrofluidové chlazení pro možnost vyššího zatížení. Výsledkem je čisté výškové pásmo, které je nositelem jemných detailů a určuje přehlednost a lokalizaci. Středobasový reproduktor má pevný ocelový koš a konstrukce membrány využívá patentovanou technologii HECO kraft paper pro přirozenou a neutrální reprodukci. Výhybky jsou osazené Audio Grade součástkami a mají optimalizovanou fázi a příkon pro reproduktory. Připojení zajišťují kvalitní pozlacené šroubovací terminály s možnost připojení Bi-wiring / Bi-amping.

Kromě čistoty, síly, emotivnosti a moderního designu je nová Aurora zcela vyjímečná a technicky nadčasová. Právě díky všem precedentům je zvukový zážitek úžasně vyvážený, živý a přirozený i při nízké úrovni vybuzení.

Přednosti:
  • atraktivní a moderní provedení
  • originální design a vývoj HECO
  • vylepšená konstrukce reproduktorů
  • zcela nový vysokotónový reproduktor HECO Flutus
    s 28. mm hedvábnou kalotou, dvojitým magnetem a chlazením ferrofluidem
  • středobasový reproduktor s ocelovým košem je k ozvučnici pevně přitažen šesti šrouby
  • výhybka osazená Audio Grade součástkami
  • možnost připojení Bi-wiring / Bi-amping
  • barevné provedení v hedvábně matném provedení s prvky imitace dýhy
    černá - Ebony Black, bílá - Ivory White
  • magnetické uchycení mřížek
  • gumové nožky součástí dodávky

Technické parametry

Systém 2. pásmová reprosoustava s bassreflexem
Výškový reproduktor hedvábná kalota 28 mm, dvojitý magnet,
chlazení ferrofuidem,
nová geometrie zvukovodu - Fluctus
Středobasový reproduktor 165 mm s dlouhým zvihem membrány vyztužené vlákny
Zatížení - jmenovité RMS / špičkové 80 / 150 W
Frekvenční rozsah 32 Hz - 42,5 kHz
Dělící frekvence 3300 Hz
Doporučený výkon zesilovače 20 - 150 W
Citlivost (2,8 V / 1m) 90 dB
Impedance v rozmezí 4 - 8 Ω
Hmotnost 7.5 kg
Rozměry (š x v x h) 195 x 357 x 315 mm
195 x 357 x 333 mm (včetně nožek a terminálů)
Provedení černá - Ebony Black
bílá - Ivory White

Máte dotazy? Napište nám ...