CHORD Mojo 2
  • Novinka
  • Doprava zdarma

CHORD Mojo 2

Výrobce: Chord Electronics

Nejpokročilejší přenosný DAC převodník a sluchátkový zesilovač s výkoným procesorem FPGA, bezdrátového DSP, funkcemi crossfeed, lock,  nastavení ovládání tónu, velkokapacitní baterií, USB-C portem a hliníkovým, ručně vyráběným CNC šasi.

Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
11 990 Kč
502,79 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Přenosný a bezkonkurenční

Firma Chord představuje novou generaci nejpokročilejší verzi DAC převodníku a sluchátkového zesilovače na světě Mojo 2. Tento velmi mobilní produkt dokáže přehrát vaši oblíbenou hudbu s veškerými prvotřídními detaily a čistotou, jakou najdete i v těch nejlepších studiích na světě. Mojo 2 představuje DAC převodník a zesilovač v jednom jediném zařízení. Celý komponent byl navržen a zkonstruován ve Velké Británii. Mojo 2 se velmi výrazně liší od všech ostatních zařízení, které hifi trh nabízí. Využívá patentovanou digitální technologii, která se postupně celé desetiletí zdokonalovala do dnešní podoby.


  • Nová generace FPGA s větší učinností a silnějším výkonem.
  • Zvětšená kapacita baterie oproti předchozímu modelu.
  • Podrobné nastavení EQ pomocí UHD DSP.

Procesor FPGA

Nová generace Mojo 2 je spojená s velmi výkonným procesorem ´FPGA´, který zaručuje špičkovou kvalitu zvuku ve své třídě s výkonem, který oceníte doma i na cestách a to pro jakékoliv sluchátka (2x 3,5mm Jack výstup). Tyto procesory s programovatelnými obvody a vlastním kódováním využívá značka Chord po více než 20 let, protože jen těžko budete hledat kvalitnější převod digitálního signálu na signál analogový. Mojo 2 na víc jednoduše spojíte s vaším Smart phonem, tabletech či notebookem. Pro toto připojení si můžete vybrat USB-C, Micro-USB, optickým nebo koaxiálním vstupem.


Jedinečný design

Mojo 2 nabízí zcela jedinečný design. Díky polychromatickými podsvícenými tlačítky je ovládání jednoduché a velmi intuitivní. Nově v Mojo 2 naleznete i tlačítko nabídky, které nabízí srozumitelnou navigaci v nových nabízených funkcí a to včetně funkce UHD DSP. V neposlední řadě nabízí Mojo 2 i kompatibilitu s bezdrátovým streamovacím modulem Poly 2, díky kterému budete mít přístup pro bezdrátovou integraci pro váš streaming.


Technické parametry

Vstupy 1 x micro USB
1 x USB-C
Koaxiální Jack 3,5 mm (duální data,
možnost připojení HUGO M-Scaler)
Optický TOSLINK
1 x mikro USB pro nabíjení
Podporované formáty Mikro USB, Koaxiál 768 kHz
DSD 256
Optika  96 kHz
Výstupy 2 x sluchátka Jack 3,5mm
Výstupní výkon 600 mW 30 Ω (1 kHz, 1 % THD) 
90 mW / 300 Ω (1 kHz, 1% THD) 
Impedance sluchátek 4 Ω až 800 Ω
Výstupní impedance 0,06 Ω
Zkreslení a šum 0.0003 % (2,5V 300Ω)
Úroveň šumuum 2,7 uV
Dynamický rozsah 125 dB
Provozní doba na akumulátor 8 hod (přibližně)
Provozní napětí 5 V
Nabíjecí proud 2 A
Rozměry Š x V x H 62 x 23 mm x 83
Hmotnost 185 g
Dodávané příslušenství USB A - USB micro
kablík cca 10 cm

Máte dotazy? Napište nám ...