Chord ShawlineX / ChordOhmic - 2 x 2 m
  • Doprava zdarma

Chord ShawlineX / ChordOhmic - 2 x 2 m

Výrobce: Chord Company

Kabel reproduktoru Shawline X je založen na řešeních jako u modelu Chord Rumor (Rumor X), je oblíbeným kabelem reproduktorů již více než 20 let. Vodiče jsou postříbřené vysoce čisté mědi, XLPE izolované a zkroucené. Při výrobě Chord Shawline X je ke stávající topologii drátu, přidaný speciálně vybraný vnitřní plášť z PVC pro snížení mechanického šumu. Má stejnou dvouvrstvou fólii a opletení, které je použito u Chord Epic. Kabel je osazen vysoce kvalitními postříbřenými lisovacími banánky ChordOhmic, které se vyznačují minimálním přechodovým odporem.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
7 790 Kč
325,24 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

ShawlineX bere jako výchozí bod kvaltu kabelu Rumour X a vylepšuje ji. Důvod pro použití efektivního vysokofrekvenčního stínění je ten, že redukcí šumu kabel lépe přenáší mikro-dynamiku a rytmiku, které hudebníci tolik používají k vyjádření rytmu a výrazu svého projevu. Shawline také přenáší velmi jemné detaily, které odhalují širší paletu výrazu zabarvení jednotlivých nástrojů. Díky tomu se můžete ponořit do hudby a zapojit se do ní a vnímat lepší zvukový obraz.
Na objednávku je možno zhotovit i jiné délky (0,5m za 960,- Kč) a mimo banánky ChordOhmic 4 mm lze kabel osadit i vidličkami ChordOhmic.

Technické parametry

Provedení 2 zkroucené vodiče
Materiál vodičů postříbřená bezkyslíkatá měď
Průřez vodičů 1,31mm 2, 16 AVG,
Izolace vodičů (dielektrikum) XLPE
Stínění Fólie s vysokou hustotou a kovové opletení s 93% pokrytím
Vnější plášť Průsvitný vnější plášť z PVC
Vnější průměr 9,1 mm

Máte dotazy? Napište nám ...