Chord C-screenX / ChordOhmic - 2 x 2 m
  • Doprava zdarma

Chord C-screenX / ChordOhmic - 2 x 2 m

Výrobce: Chord Company

Chord C-screen je stíněný reproduktorový kabel zaměřený na audio systémy i domácí kino. Připojuje se k oceňované řadě stíněných kabelů reproduktorů společnosti Chord Company, včetně uznávaného kabelu Clearway a vysoce výkonného kabelu reproduktoru Signature. C-screen je vybaven vícevláknovými měděnými vodiči z bezkyslíkaté mědi, izolovanými polyethylenem s nízkou hustotou a uspořádanými v konfiguraci krouceného páru pro snížení rušení. Kabel je osazen vysoce kvalitními postříbřenými lisovacími banánky ChordOhmic s minimálním přechodovým odporem.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
4 990 Kč
208,34 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Stíněný reproduktorový kabel EpicX nahrazuje předchozí modely Epic a Epic Twin, které patřili do nabídky reproduktorových kabelů mnoho let. Kabel je vhodný pro připojení téměř všech reprosoustav od střední třídy až po high-end. EpicX přináší detaily, dynamiku, rozlišení a zvukovou koherenci u každé tímto kabelem připojené reprosoustavy. Vyznačuje se kontrolu a přesnou definici basů. Je ideálním partnerem pro sloupové reprosoustavy.
Kabel EpicX perfektně doplňují firemní vysoce kvalitní kovové lisovací terminály ChordOhmic s postříbřenými kontaktními plochami a minimálním přechodovým odporem a nové elegantní „kalhotky“. Kabel je k dispozici nejen ve standardně dodávaných, ale i v jiných zákazkových délkách. Kalhotkami, banánky nebo vidličkami lze také osadit i stávající kabely.

Technické parametry

Provedení 2 zkroucené vodiče
Materiál vodičů bezkyslíkatá měď OFC
Průřez vodičů 1,31 mm 2, 16 AVG,
Izolace vodičů (dielektrikum) XLPE
Stínění Fólie o vysoké hustotě
Vnější plášť Průsvitné PVC
Vnější průměr 9 mm

Máte dotazy? Napište nám ...