Chord C-line 2RCA - 2RCA - 0,5 m

Chord C-line 2RCA - 2RCA - 0,5 m

Výrobce: Chord Company

Chord C-line RCA - RCA využívá originální design společnosti Chord. Jedná se o vysoce výkonný kabel za dostupnou cenu. Vítěz ocenění 2015-2022.Geometrie vodiče ARAY byla vytvořena konfigurací vodičů Tuned ARAY, které jsou použité na naší tehdejší vlajkové lodi řady kabelů Chord Sarum. Liisovaný konektor RCA využívá proces přímého zlacení zesilující signál.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
1 490 Kč
62,46 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

C-line analogové RCA

Originální design společnosti Chord, vytvořený speciálně pro nás. Chtěli jsme vysoce výkonný kabel za dostupnou cenu, ale který stále splňuje naše náročné standardy. Byl oceněn v letech 2015-2022, takže to vypadá, že jsme uspěli!

Geometrie vodiče ARAY byla vyvinuta z konfigurací vodičů Tuned ARAY, které byly poprvé použité na naší tehdejší vlajkové lodi řady kabelů Chord Sarum. Lisovaný konektor RCA používá stejný proces přímého zlacení zesilující signál, jaký používáme na našich konektorech Chord VEE3 RCA.

Důvodem pro vývoj byla absence podobných kabelů pro cenově dostupné, ale přesto kvalitní digitální přehrávače a gramofony. Potřebovali jsme vyvinout takový kabel, který by odpovídal tomuto výkonu. Výroba skutečně vysoce výkonných kabelů, které přenášejí hudební signál se skutečným smyslem pro koherenci, je vždy velkou výzvou a jsme tedy náležitě hrdí na naše oceňované modely řady propojení C-line.

Geometrie vodiče ARAY, předatavuje bezkyslíkaté měděné signální vodiče, spolu s vodiči zpětnými. Stínění je realizováno pomocí opletu z fólií s vysokou hustotou, která snižuje ztráty signálu způsobené vysokofrekvenčním rušením. Unikátní proces zlacení RCA konektoru zlepšuje přenos signálu napříč audio frekvencemi Analogové audio propojení Chord C-line je navrženo tak, aby fungovalo se všemi linkovými komponenty, CD přehrávači, streamovacími zařízeními, DVD přehrávači, zesilovači domácího kina, tunery, phono stage a připojeními předzesilovače. Tento kabel lze také použít s gramofony vybavenými RCA.


Technické parametry

Vodič Pevný - měď s dlouhými zrny (LGC)
Geometrie Asymetrická dvojitě vyvážená ( nižší impedance na ,,zemi”, vodiče + a - stejné kvality )
Systém odstranění šumu Fólie s vysokou hustotou
Napojení konektorů Lisované,  přímé zlacení 

Máte dotazy? Napište nám ...