BOSE Bass Module 500 - černá

BOSE Bass Module 500 - černá

Výrobce: BOSE

Aktivní bezdrátový basový modul určený k produktu Bose Soundbar 700/500 a Bose SoundTouch 300 a uzavřeným reproduktorem.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Zvuk, který můžete pocítit

Samotný Bose Soundbar 500 představuje skvělý začátek, ale pokud chcete zvýšit jeho výkonnost, stačí jednoduše přidat tento basový modul. Bose Bass Module je navržen pro Bose Soundbar 500 a vaši hudbu, filmy a další obsah, který vám tak pozdvihne na zcela novou úroveň. Reprodukuje opravdu mohutné basy, přitom neuvěříte, že je toho možné dosáhnout při jeho kompaktní 10'' velikosti. Disponuje především bezdrátovým připojením, takže je snadné jej skrýt, ale ještě snažší je jej slyšet. Pro opravdu velkou basovou reprodukci tak není třeba velký subwooferový komponent.



Jednoduchá instalace a komplementace systému

Přídání tohoto basového modulu k vašemu stávajícímu Bose vybavení je opravdu snadné. Modul se jednoduše připojí k soundbaru a téměř okamžitě získáte špičkové basy. K této stávající sestavě se také perfektně hodí připojení efektových reproduktorů Bose Surround Spakers s dosahem 9 metrů a výškou méně než 4'' nádherně splynou s vaším domácím prostředím. Nepoutají tak pozornost očí a zaměřují se pouze a jedině na zvuk samotný. Pro nejlepší efekt modulu, by měl být nejlépe umístěn na podlaze a v nejlepším případě u zdi.



Moderní design

Díky velmi malým proporcím a barevné variantě pouze v černé barvě a bezdrátového propojení dělá z tohoto produktu minimalistický prvek ve vašem domácím kině.

Technické parametry

Hmotnost 5 kg
Rozměry 254 x 241 x 254 mm (V x Š x H)
Barva černá
Obsah balení: Bose Bass Module 500
Napájecí kabel

Máte dotazy? Napište nám ...