Beyerdynamic T5 3G - černá
  • Doprava zdarma

Beyerdynamic T5 3G - černá

Výrobce: Beyerdynamic

Třetí generace audiofilských, prémiových, uzavřených, circumaurálních sluchátek s vysoce účinnými měniči Tesla pro hudební nadšence. Sluchátka Beyerdynamic T5 3G jsou vlajkovou lodí ve výrobním programu sluchátek pro domácnost. Použitou unikátní technologií Tesla stanovují nové standardy. Sluchátka T5 3G mají křišťálově čistý zvuk, vynikají rychlou impulzní odezvou, širokým frekvenčním rozsahem a vysokým akustickým výkonem. Vynikají mimořádně vyváženým frekvenčním rozsahem a transparentním prostorem. Nabízejí požitek z hudby i pro nejnáročnější posluchače.
Garanci jejich vysoké kvality zajišťuje ruční výroba v Německu.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
25 000 Kč
1 043,79 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

TESLA TECHNOLOGIE PRO HUDEBNÍ NADŠENCE

Nová, již třetí generace sluchátek Beyerdynamic T5, které jsou vlajkovou lodí v modelové řadě uzavřených sluchátek znovu posouvají laťku ve zvukovém a designovém standardu o krok blíže k dokonalosti
Technologie Tesla využívá měniče s magnetickým obvodem, který vytváří magnetickou indukci s intezitou 1T (tesla). Sluchátka jsou proto prakticky dvojnásobně citlivější než běžné modely. Elektrický signál je tak mnohem efektivněji převeden na akustický a sluchátka tak nabízejí větší rezervu výkonu pro dynamické špičky. Inovované dynamické měniče mají dvouvrstvou membránu o průměru 48 mm, která je mírně přikloněná k ušním bubínkům.
Snížená impedance na 32 Ω umožńuje použít i pro přenosnou audiotechniku a přispívá k větší flexibilitě využití.

ODPOJITELNÝ KABEL STUDIOVÉ KVALITY
Se sluchátky T5 se dodává 1,4 m dlouhý výměnný - odpojitelný kabel typu Y s textilním potahem a zlaceným šroubovacím Jackem 3,5 mm se zlaceným šroubovacím adaptérem 6,3 mm. Jeho vodiče jsou vyrobeny z vysoce čisté sedmidevítkové mědi OCC s dlouhými zrny, která eliminuje nelineární zkreslení. Vodiče jsou vyrobeny v té nejlepší kvalitě, jakou je průmysl schopný vyrobit. Kabel lze v případě potřeby vyměnit za delší 3 m, nebo symetrický typ s čtyř-pinovým konektorem XLR nebo 2,5 mm ze zvláštního příslušenství, kterým lze sluchátka připojit k sluchátkovému zesilovači se symetrickým výstupem a plně využít symetrického přenosu signálu.

VYSOCE KVALITNÍ MATERIÁLY - ELEGANTNÍ DESIGN
Elegantní vzhled sluchátek dotvářejí i ty nejmenší individuelně navržené technické detaily. Hlavový most který tvoří ocelový pásek čalouněný odolnou laminovanou netkanou textílií (Alcantara®) má oproti předchozímu modelu poněkud větší přílak pro dokonalé přilehnutí mušlí na hlavu. Vyměnitelné náušníky z paměťové pěny spolu s polstrováním laminovanou netkanou textílií dokonale utěsní prostor prostor mezi hlavou a měniči, přitom je ale zachováno příjemné pohodlí i při dlouhobém poslechu. Vnější strana muší má vrchlík titanově šedé barvy vyrobený z hliníkové slitiny se struturou odpovídají perforaci otevřeného modeli T1. Se sluchátky je dodáváno luxusní pevné transportní s odklopným víčkem, které může sloužit nejen pro transport, ale i jako ochana před prachem když nejsou používána. Díky jeho provedení může být bez problémů umístěno i u domácího hi-fi systému.
Ručně vyrobený společností beyerdynamic v německém Heilbronnu.

  • Uzavřená konstrukce pro efektivní redukci okolního hluku
  • Impedance 32 Ω rozšiřuje použití i pro kvalitní přenosné audio
  • Optimální neutralita zvuku
  • Vyrobené z vysoce kvalitních materiálů - polstrovaná nerezová ocel
    kartáčovaný eloxovaná slitina hliníku a odolná laminovanou textílie Alcantara®
  • Technologie Tesla pro maximální citlivost
  • Dvojitý Y odpojitelný kabel
  • Vysoce kvalitní pevný úložný box
  • Výměnné náušníky
  • Ruční výroba v Německu

Technické parametry

Konstrukce uzavřená, dynamická
circumaurální 
Frekvenční rozsah 5 - 50000 Hz
Harmonické zkreslení (THD): < 0,05 % (1 mW / 2 kHz) 
Jmenovitý akustický tlak 100 dB (1 mW)
Jmenovitá impedance 32 Ω 
Maximální příkon 300 mW
Maximální akustický tlak 124 dB (300 mW)
Přítlak náušníků 4 N
Kabel rovný 1,4 m / dvojitý, odpojitelný s textilním opletem
jack 3,5 mm
Hmotnost (bez kabelu) 360 g
Obsah balení sluchátka T 5 3 G
propojovací kabel
šroubovací redukce jack 6,3/3,5 mm
pevné transportní pouzdro
Zvláštní příslušenství kabel 3 m, stereo Jack 3,5 mm s redukcí 6,3 mm
symetrický kabel 3 m, 4 pólový XLR
symetrický kabel 1,4 m, 4 pólový Jack 2,5 mm

Máte dotazy? Napište nám ...