27.10.2020

Marantz představuje MODEL 30

Eindhoven, Září 2020 – Marantz oznámil uvedení dvojice zcela nových produktů, které předznamenávají úplně novou éru v historii této legendární značky, integrovaný zesilovač MODEL 30 a SACD 30N, síťový přehrávač a streamer. Staví na firemní filozofii zakladatele Saula Marantze, jehož cílem bylo umožnit posluchači co možná nejlepší kontakt s originální nahrávkou.

Vývoj, který probíhal v průběhu posledních tří let, se úročí při ruční výrobě v japonské Shirakawě a přístroje současně představují první vlaštovky v rámci nového designového jazyka, který je oslavou legendárních znaků typických pro značku Marantz v předchozích dekádách.
V roce 2017 se Marantz rozhodl vydat na cestu definující jeho budoucí roli v segmentu high-end audia. Inspiroval se u dnes již legendárních přístrojů, jako originální Audio Consolette, Modelu30, Modelu 2250 a zesilovače model 9. Všechny tyto elementy klasického designu Marantz spojil a přimíchal k nim moderní přístup ke konstrukci a použití konkrétních materiálů. Obě zařízení dávají náhled na budoucí design výrobků Marantz.

Marantz představuje MODEL 30