Yamaha RX-A8A - černá
  • Doprava zdarma

Yamaha RX-A8A - černá

Výrobce: YAMAHA

A8A – 11,2 kanálů Konečná kvalita AVENTAGE s Surround:AI™, HDMI™ 7-in/3-out, nejnovější QCS407. 11.2kanálový výkonný prostorový zvuk se zónou 2/3/4. Wi-Fi, Bluetooth®. AirPlay 2, Spotify Connect a MusicCast pro více místností AURO 3D®.  Dolby Atmos® a DTS:X® s CINEMA DSP HD3. Surround: AI automaticky optimalizuje prostorový efekt v reálném čase. HDMI™ 7 vstupů/3 výstupy, 8K/60Hz, 4K/120Hz, HDR10+ prostřednictvím aktualizace FW. Vyhrazená herní funkce (ALLM,VRR,QMS,QFT), duální ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC pro dokonalou vysoce výkonnou konverzi. YPAO™-RSC s 3D, vícebodovým měřením a přesným EQ a nízkofrekvenčním režimem. Hlasové ovládání pomocí zařízení Alexa a Google Assistant. Prodloužená záruka 5 let prostřednictvím registrace produktu

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
94 990 Kč
3 970,69 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

SKUTEČNÝ ZVUK

Udělejte každý večer filmový večer. Vlastně máte pocit, že jste vstoupili do příběhu. Přístup Yamahy k tonální rovnováze poskytuje neuvěřitelně detailní a přesné zabarvení v každém zpěvu. Dynamika se nachází v emotivním kontrastu mezi klidem a pohybem ve filmu. Naléhavost a napětí mezi akčními scénami je hmatatelné prostřednictvím zvukového pole, které se vytváří.


SURROUND:AI™

Technologie AI zabudovaná do DSP analyzuje scénu zábavního obsahu a poté vytváří optimální prostorový efekt, aby jej reprodukoval s maximálním dopadem. Tato umělá inteligence okamžitě analyzuje scény tím, že se soustředí na odlišné zvukové prvky, jako jsou dialogy, hudba na pozadí, okolní zvuky a zvukové efekty, a automaticky optimalizuje prostorový efekt v reálném čase. Představte si, že máte při poslechu přímo u toho zvukového inženýra Yamaha, který vyladí ten nejlepší zvuk naživo a speciálně pro vás. Technologie umělé inteligence vytváří přesvědčivý pocit realismu s expresivní silou přesahující konvenční efekty zvukového pole, což vám poskytuje nejhlubší možný zážitek ze zábavy. Qualcomm® QCS407 s 64bitovým vysoce přesným zpracováním poskytuje přesný prostorový zvuk.


CINEMA DSP HD3 pro film, hudbu a hry

Vlajková loď technologie přehrávání 3D zvukového pole Yamaha byla vytvořena kombinací skutečně naměřených dat zvukového pole se špičkovou technologií digitálního zpracování signálu. Vylepšený CINEMA DSP HD3 obsahuje nové algoritmy zpracování signálu a maximalizuje zvukové efekty kina, přesně reprodukuje nový rozměr realismu pro zvukové pole s bohatým pocitem přítomnosti a bez pocitu hranic. Použitím předních, středových a prostorových reproduktorů k vytvoření zadního virtuálního reproduktoru je možné přehrávat CINEMA DSP HD3 až 11.1 kanálů* i při konfiguraci 7.1kanálových reproduktorů. *Vyžaduje připojení k přednímu prezenčnímu reproduktoru.


AURO-3D®

Kouzlo technologií AURO-3D® spočívá v jejich schopnosti transformovat jakýkoli prostor a jakýkoli obsah. AURO-3D® poskytne pokaždé čistě transformační, dech beroucí pohlcující zvukový zážitek. Jedinečné vertikální stereo pole AURO umožňuje, aby se zvuk pohyboval kolem nás, jak zažíváme v našem každodenním životě, a zajišťuje tak silnou zvukovou scénu, která nás přenese do světa námi zvoleného obsahu. Uniknout do příběhu, ztratit se v hudbě; prožívejte každý okamžik a emoce tak, jak to příroda zamýšlela.

Slyšte více, pociťujte více s AURO-3D®.


DTS:X®

Pohlcující formátování zvuku DTS:X umístí zvuk tam, kde by se přirozeně vyskytoval v prostoru, a vytváří tak realistický, vícerozměrný zvuk. Zahrnutý modul prostorového přemapování DTS Neural:X™ nabízí lepší ponoření a vyšší realismus ve všech vašich oblíbených filmech.


Dolby Atmos® s výškovým virtualizérem

Pro ty, kteří nemají ve svém systému stropní reproduktory nebo reproduktory směřující nahoru, simuluje Dolby Atmos® s technologií výškové virtualizace zážitek z Atmos s řidiči směřujícími dopředu. Nakonfigurujte až pět reproduktorů pro replikaci efektu dvou stropních reproduktorů nebo využijte všech sedm kanálů k simulaci silného efektu čtyř stropních reproduktorů.

Vnímejte každý rozměr v Dolby Atmos®. Užijte si 5.1 prostorový reproduktorový systém a dva přídavné stropní reproduktory nebo dva výškové reproduktory Dolby Atmos®, které poskytují dramatické efekty nad hlavou pro skutečně obklopující zvuk – včetně upmixéru Dolby Surround pro starší obsah.


Vylepšovač komprimované hudby

Když je hudba zakódována do digitálně komprimovaného formátu, jako je MP3, frekvenční odezva trpí. Compressed Music Enhancer společnosti Yamaha využívá sofistikované digitální zpracování signálu pomocí exkluzivních algoritmů k obnovení toho, co bylo ztraceno, takže hudba vždy zní tak, jak má.


Vylepšovač komprimované hudby

Když je hudba zakódována do digitálně komprimovaného formátu, jako je MP3, frekvenční odezva trpí. Compressed Music Enhancer společnosti Yamaha využívá sofistikované digitální zpracování signálu pomocí exkluzivních algoritmů k obnovení toho, co bylo ztraceno, takže hudba vždy zní tak, jak má.


8K/60Hz, 4K/120Hz

Podporuje komplexní rozlišení 8K/4K a řešení s vyšší obnovovací frekvencí pomocí jediného upgradovaného kabelu pro bezproblémovou integraci v rámci ekosystému HDMI. 8K poskytuje super pohlcující zážitek ze sledování s dvojnásobným horizontálním a vertikálním rozlišením než 4K a 4 krát tolik pixelů; a v kombinaci s obnovovací frekvencí 60 Hz umožňuje plynulé a ostré sledování obsahu s vysokorychlostní akcí. 4K/120Hz umožňuje ultrarychlý obraz UHD, aby byl ostrý a ostrý jako břitva; umožňuje výrazně těžit ze sportu, akčních filmů, vysoce výkonných her a virtuální reality.


Technické parametry

Zesilovač

Počet kanálů 11.2
Výstupní výkon na kanál 150 W
D/A převodník duální 384 kHz / 32-bit ESS Hyperstream DAC ES9026PRO

Frekvenční odezva od do

20 - 20000 Hz
Podpora impedance repro. (Ω)

8

Pre-out 11 kanálů
THD (%) 0,06
Vstupy 7x HDMI (8K/60Hz) -HDCP 2.3, ARC, eARC
1x USB
3x Optický toslink
2x Koaxiální
6x Analogové RCA Cinch
1x Phono  (MM předzesilovač)
Výstupy 3x HDMI (8K/60Hz)
1x síťový LAN
1x 6,3mm sluchátkový Jack
1x YPAO
1x RCA Zóna 2
1x RCA pre-out front
2x Pre-out subwoofer
1x Trigger out
Video formáty

VGA 480i/60 Hz
576i/50 Hz
480p/60 Hz
576p/50 Hz
720p/60 Hz, 50 Hz
1080i/60 Hz, 50 Hz
1080p/120 Hz, 100 Hz, 60 Hz, 50 Hz, 30 Hz, 25 Hz, 24 Hz
4K/120 Hz, 100 Hz, 60 Hz, 50 Hz, 30 Hz, 25 Hz, 24 Hz
8K/60 Hz, 50 Hz, 30 Hz, 25 Hz, 24 Hz

Audio formáty Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, DTS:X, DTS‑HDMaster Audio
DTS‑HD High Resolution, DTS Express, DSD 2-ch až 6-ch (2,8 MHz),
PCM 2-ch až 8-ch (Max. 192 kHz/24-bit), DTS
Dolby TrueHD Dolby Atmos
Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Dolby Digital
DTS:X
DTS, DTS 96/24, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1  
Dekódování

Dolby Atmos
Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Dolby Digital
DTS:X 
DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, DTS Express
DTS, DTS 96/24, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1
Vittualizace: Dolby Surround, Natural:X, Auro-3D

streamovací služby nternetové rádio, Deezer, Spotify, TIDAL, Amazon Music
Tuner FM, DAB/DAB+
WiFi 2,4 / 5 GHz
AirPlay2 ano
Bluetooth Limited Audio Send -  Transmitter, Device Search
Příkon stand by 0,4W
Rozměry (ŠxVxH) 435 x 192 x 477mm
Hmotnost 21.4kg

Máte dotazy? Napište nám ...