WiiM Pro Plus - černá
  • Doprava zdarma

WiiM Pro Plus - černá

Výrobce: WiiM

WiiM Pro Plus je audiofilní Multiroom Music Streamer s podporou Hi-Res Audio 192 kHz/24 bit s špičkovým D/A převodníkem AKM4493SEQ a dálkovým ovládáním. Bluetooth 5.1. Nastavitelný EQ. Podpora všech populárních aplikací Spotify Connect, TIDAL Connect, AirPlay 2, Chromecast. Podpora hudebních služebTidal, Qobuz, Spotify a iternetových rádií. Síťové připojení LAN, WiFi 2.4GHz/5GHz.

Barevné varianty
Skladem
6 190 Kč
259,47 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448







Podporované hudební služby
 

Přehledná a rychlá aplikace WiiM Home (iOS & Android) podporuje všechny nejpoužívanější a nejpopulárnější hudební služby pro streamování. Pokud vlastníte lokální úložiště NAS lehce se připojíte k místním souborům a streamujte svou oblíbenou hudbu. Pokud vám více vyhovuje audio streamování přímo z přehrávané aplikace, u WiiM Pro je přítomna podpora TIDAL Connect, AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect (Free i Premium).





Technické rozdíly mezi WiiM Pro a WiiM Pro Plus

  • Lepší ADC pro linkový vstup
    Využívá TI Burr-Brown Audio PCM1861 ADC, dosahuje až 192 kHz/32bitový digitální výstup, 110 dB SNR. Poskytuje tedy vysoce věrný analogově digitální převod pro vstup z gramofonu, MP3 přehrávače nebo TV.
     
  • Ultra-nízká hlučnost hodin, napájení a obvodového designu
    Využívá hodiny s ultra nízkým šumem, napájení a pečlivé rozvržení plošných spojů k dosažení výkonu méně než –110 dB THD+N pro analogový audio výstup.

  • AKM DAC a TI OP AMP pro lepší kvalitu zvuku linkového výstupu
    Obsahuje prémiový DAC AKM 4493SEQ nové generace, který je schopen dosáhnout špičkové úrovně nízkého zkreslení a širokého dynamického rozsahu díky technologii Velvet Sound od AKM. Podporuje až 768 kHz PCM, což je ideální pro nejnovější zdroj zvuku s vysokým rozlišením. Dosáhněte 120 dB (A-wt) SNR, THD+N 0,00032 % (-110 dB) od 44,1k do 192k.








Super snadné nastavení

WiiM Pro se automaticky zobrazí v aplikaci WiiM Home. Postupujte podle průvodce v aplikaci a začněte streamovat hudbu za méně než 2 minuty.





 



Možnostu WiiM Pro +
WiiM Pro + podporuje studiovou kvalitu zvuku až do rozlišení 192 kHz 24bitů. Kvalitní integrovaný D/A převodník umožňuje díky osazeným RCA výstupům vytvořit moderní audio sestavu s jakýmkoliv zesilovačem. WiiM Pro navíc disponuje digitálním optickým i analogovým RCA vstupem pro připojení externích přehrávačů čímž vytvoří moderní audio centrálu. Pokud disponujete kvalitním DAC, ať už externím nebo např. již v integrovaném zesilovači, dosáhnete díky skvěle vyřešenému implementovanému digitálnímu algoritmu Bit Perfect úžasný zvukový zážitek, v této kategorii nevídaný. Pro náročnější posluchače je přítomen 10 - pásmový grafický EQ pro nastavení basů a výšek.





 

Přehrávejte hudbu všude se zvukem ve více místnostech

Snadno sestavte svůj multiroom zvukový systém pomocí stávajících reproduktorů AirPlay 2, zařízení Amazon Echo a Google Home. Pomocí svých starších zvukových zařízení můžete vytvořit flexibilnější zvukový systém pro více místností s více zařízeními WiiM Pro, WiiM Mini nebo Linkplay. WiiM Pro podporuje multiroom z různých audio vstupů, včetně WiFi, BT, Aux a SPDIF vstupu, díky čemuž je univerzální s téměř každou možností poslechu hudby.



 








10 pásmový EQ

S aplikací WiiM Home získáte také 10pásmový grafický ekvalizér , který vám umožní přesněji doladit reprodukci zvuku v závislosti na vašem stylu poslechu a vašem audio systému. K dispozici je také 24 přednastavených profilů EQ pro rychlé a snadné nastavení.




 

AKM AK4493SEQ DAC

Digitálně/analogový převodník WiiM Pro+ používá čip DAC AKM AK4493SEQ . Ten podporuje streamy s vysokým rozlišením až do PCM 32bit 768kHz a DSD512 , ale také nabízí velmi dobrý zvukový výkon s SNR naměřeným na 120dB a THD+N -110dB .


Technické parametry

 
Streamovací služby Spofity, Qoubuz, Tidal,
Amazom Music, Deezer, Pandora,
iHeartRadio, disky NAS
Internetová rádia vTuner, Radio Paradise
Podpora streamovacích protokolů AirPlay 2
Chromecast audio
Spotify Connect
TIDAL Connect
Amazon Music Casting
Roon Ready
Podporované audio formáty: MP3, AAC, ALAC, APE, FLAC, WAV, WMA, OGG
Výstupy 1 x Line RCA-Cinch
1 x Digitální Optický SPDIF TOSLINK
      (do 24 bit/192 kHz)
1 x Digitální Koaxial RCA-Cinch
      SPDIF(do 24 bit/192 kHz)
1 x Trigger Jack 3,5 mm
Odstup s/š 120 dB
THD+N (analogový výstup) 0,00023 % (-110 dB)
Vstupy Linka RCA Cinch ,
Optický SPDIF TOSLINK  až 192kHz/24-bit
Analogový vstup (ADC) Až 192k, 24bit
Bluetooth Bluetooth 5.1
Aplikace ovládání WiiM Home - multiroom
Podpora hlasového ovládání Siri, Alexa, Google Assistants
Grafický ekvalizér 10 pásem
Převodník D/A AKM4493SEQ
Procesor Quadcore A53
DRAM 512 MB
Flasch 512 MB
Síťové připojení 802.11 b/g/n/ac 2.4 GHz and 5 GHz dual bands Wi-Fi
Rozměry: 140 × 140 × 42 mm
Hmotnost: 400g
Obsah balení: napájecí adaptér USB C,
dálkové ovládání,
RCA Cinch kabel
Digitální optický TOSLINK
Příručka pro rychlý start

Máte dotazy? Napište nám ...