T+A AMP 8 - černá / stříbrná

T+A AMP 8 - černá / stříbrná

Výrobce: T+A

High End stereofonní koncový zesilovač s výstupním výkonem 2 x 110W / 4 Ω k sestavě "midi" přístrojů T+A Série 8, která dále obsahuje multizdrojový přehrávač MP 8 a D/A převodník - předzesilovač DAC 8 DSD. Technologie symetrické Dual mono HV. Je vybaven párem symetrických - Cinch a nesymetrických XLR vstupů a výstupem pro jeden pár reproduktorů. Ovládání společně s ostatními komponenty série 8 přes sběrnici CTRL
K dispozici poslední kusy

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Nekompromisně zkonstruovaný a vybavený koncový zesilovač AMP 8 umožní plně využít vysokou zvukovou kvalitu řídícího převodníku DAC 8 DSD. Je založen na technologii obvodů používaných u zesilovačů řady HV a R. Napájení zajišťuje výkonný toroidní transformátor s oddělenými vinutími pro levý a pravý kanál, filtraci napájecího napětí a proudový rezervoár pro pokrytí výkonových špiček zajišťuje čtveřice kondenzátorů s celkovou kapacitou 33 000 uF. Díky tomu může i při malých rozměrech dodávat více než 100 W trvalého výkonu ve vysoké zvukové kvalitě. Konstrukce je plně symetrická a výstupní stupně jsou vybaveny vysoce výkonnými tranzistory ThermalTrak ™. Mikroprocesor monitoruje provozní stav zesilovače a přes ochranný obvod s výstupním relé odepne reproduktory při zkratu, přetížení nebo přehřátí přístroje. Podle zatížení a teploty šasi použitého pro chlazení řídí mikroprocesor otáčky tichého pomaloběžného chladícího ventilátoru.

Koncepce obvodů AMP 8 vychází z integrovaného zesilovače PA 3000 HV, kde vstupní a napěťový zesilovač fungují na vyšších napěťových potenciálech (HV - High Voltage concept). Vstupní stupeň je křížově vázaná J-FET kaskoda, pro napěťové zesílení je použita single-end Hawksfordova FET kaskoda pracující ve třídě A. Výstupní stupeň používá pro zesílení proudu výkonné audio tranzistory ThermalTrak ™, které zajišťují v širokém teplotním rozsahu stabilní proud koncovými tranzistory pracujícími ve třídě AB. Pro minimalizaci zpětných účinků reproduktorů na zesilovací obvody které zásadně ovlivňují zvukové kvality zesilovače, jsou stupně pro napěťové a proudové zesílení včetně jejich napájecích obvodů zcela odděleny. Tato koncepce (ICA - izolovaný proudový zesilovač) byla vyvinutá již před léty pro zesilovače řady R. Protože jsou jednotlivé zesilovací stupně vysoce lineární a širokopásmové, stačí nízký stupeň zpětné vazby pro dosažení velké šířky zesilovaného pásma - 200 kHz bez ztráty i nejjemnějších zvukových detailů. Na místech zásadních pro kvalitu zvuku jsou použity pečlivě vybrané audiofilní komponenty, jako jsou nemagnetické rezistory Vishay a speciální kondenzátory pro audio WIMA a ELNA.

Technické parametry

Výstupní výkon na kanál ( RMS) 80 W / 8 Ω
110 W / 4 Ω 
Výstupní výkon ve špičce 110 W / 8 Ω
130 W / 4 Ω 
Činitel tlumení (SR) > 170
Zkreslení < 0,009 %
Odstup signálu od šumu > 103 dB
Frekvenční rozsah 1 Hz - 200 kHz + 0 / - 3 dB
Rychlost přeběhu 60 V / us
Separace kanálů 81 / 65 dB
Vstupy 1 x nesymetrická linka - Cinch
1 x symetrická linka - XLR
Vstupní citlivost / impedance 0,7 V / 10 kΩ (Cinch)
1,4 V / 5 kΩ (XLR)
Výstupy 1 x reproduktory
Příkon st.by < 0,2 W
Rozměry (š x v x h) 270 x 95 x 270 mm
Hmotnost 7 kg
Provedení šasi z hliníku -  přední panel - černý elox, krycí panely - stříbrný 
Dodávané příslušenství Síťový kabel
Cinch kabel
Propojovací CTRL
Návod

Máte dotazy? Napište nám ...