Roon Nucleus - černá
  • Doprava zdarma

Roon Nucleus - černá

Výrobce: Roon

Síťový hudební server Roon Nucleus představuje nejrychlejší cestu, jak rozběhnout domácí platformu Roon, aniž potřebujete hlubší počítačové nebo síťové znalsoti. Nucleus je mozkem - jádrem (CORE) platformy se kterým spolupracují domácí síťové přehrávače. Je to špičkové zařízení postavené pro extrémní kvalitu zvuku a maximání využití platformy Roon. Hardware, operační systém a software byl vyvinut pro tichý a energeticky efektivní vysoký výkon. Vyniká flexibilitou, robustností v podpoře metadat. Nepotřebuje chlazení ventilátory které jsou obvykle potřebné u klasické počítačové platformy.
V ceně serveru je předplatné služby Roon na jeden rok.

Barevné varianty
Skladem
45 800 Kč
1 914,49 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

MADE BY ROON

ROON je placená platforma - 9,99 $ /měsíc při roční platbě nebo 699,99 $ doživotní používání (0.4, 2021), kterou využívá více než 100 000 milovníků hudby. S její pomocí nejen objevují novou hudbu, ale přináší jim i vyšší zvukovou kvalitu a tím i větší zážitky z poslechu.

Mozkem celého systému Roon je Roon Core - Jádro. To lze sice řešit počítačem, ale mohem lepší výsledek poskytne specializovaný produkt Roon Nucleus vyvinutý stejným týmem který navrhnul a vytvořil platformu Roon. Jeho hardware, operační systém i software poskytuje vysoce výkonné a energeticky efektivní služby. Při tom je maximálně tichý, protože nebsahuje žádné chladící větráky které PC běžně používají.
Je vybaven síťovým portem pro Gigabit Ethernet, dvěma USB rozhraními pro nezávislé připojení převodníku a externího úložiště. Pro další zvuková zařízení jsou k dispozici 2 HDMI zvukové výstupy pro AV receiver nebo podobné zařízení. V siťovém prostředí je Nucleus schopen obsloužit až 6 simultánních zón. Po doplnění o HDD nebo SSD disk slouží jako úložiště pro až 10.000 alb a až 100.000 skladeb.
Nuclus používá výkonný procesor I5, který neomezeně zpracuje soubory PCM, ale DSP procesing pro DSD záznamy je omezený a není podporováno zpracování vícekanálových DSD souborů. V případě potřeby aplikace DSP na DSD záznamy bez omezení lze využít výkonnější Nucleus Plus.


ULTIMÁTNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ PRO HUDEBNÍ FANOUŠKY

Roon music server a streamer Nucleus vám pomůže znovuobjevit staré oblíbené hudební kousky, na které jste už zapoměli a poznáte novou hudbu, kterou si zamilujete.

Prozkoumáte svět hudby přesně podle vašeho vkusu.

Nechte se překvapit fotografiemi, životopisy, recenzemi, texty, daty koncertů, doporučeními a dalšími…

Začněte s hudbou, kterou znáte a nechte se Roonem vést k dalším milionům hudebních souborů ve vysokém rozlišení na TIDAL a Qobuz.


PROPOJENÍ VEŠKERÉ HUDBY

Roon vytváří propojenou digitální knihovnu uložených souborů a streamované hudby.

Přináší rozšířená metadata, která jsou potom zobrazována na jeho pokročilém rozhraní spolu s obsahem.


Technické parametry

Kapacita knihovny až 10 000 alb (100 000 souborů)
Multi-room streaming až 6 simultálních zón
DSP Všechny DSP funkce dostupné v PCM,
některé kombinace funkcí s použitím DSD,
upsampling, nebo vícekanálové zpracování nejsou k dispozici.
Procesor Intel i3, 4GB RAM
Vstupy / výstupy 2 x USB 3.0 pro HDD nebo DAC
2 x HDMI výstup stereo nebo vícekanálový zvuk (AVR)
1 x LAN Gigabit Ethernet
Slot 2,5" SSD nebo HDD do 9,5 mm výšky
(SSD nebo HDD není součástí dodávky)
HDD do 2TB, SSD do 8TB
Napájení 12 - 19 V (externí adaptér)
Rozměry (š x v x h) 212 x 74 x 156 mm
Kompatibilta Roon API
Control4 Driver
Crestron Driver
Hmotnost 2,5 kg, (3,85 transportní)
Dodávané příslušenství AC adaptér 19 V, 60 W
start návod

Máte dotazy? Napište nám ...