Roksan Attessa CD Transport - černá
  • Doprava zdarma

Roksan Attessa CD Transport - černá

Výrobce: ROKSAN

CD trasport vytvořený speciálně do sestavy s integrovaným zesilovačem Roksan Attessa. Možnost ovládání pomocí aplikací MaestroUnite, kompatibilní přehrávání s multiroomovým systémem BluOS. Digitální výstup Koax SPDIF. 

Barevné varianty
Skladem
16 990 Kč
710,34 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Nová generace

Roksan přichází se svojí novovou modelovou řadou audio zařízení nové generace s označením Attessa. Komplexní řada vyvinutá a zkonstruována ve Velké Británii obsahuje integrovaný zesilovač, integrovaný zesilovač s multiroomovým streamováním BluOS, gramofon a CD transport. Attessa kombinuje všechny přednosti, kterých Roksan dosáhl během posledních téměř čtyř desetiletí zdokonalování, spojením vynikajícího průmyslového designu, který doplní jakýkoli interiér spolu s úrovní pohodlí, která překvapí nenapodobitelným zvukem značky Roksan.


Dokonalý partner

CD Transport je optimalizovaný jako dokonalý partner pro systém Attessa. Svým designem a technickým řešením je dokonale přizpůsoben integrovaným zesilovačům Attessa se kterými tvoří dokonalý systém. V sestavě se streamovacím zesilovačem Attessa přináší nejen možnost přehrávání CB disků, ale i všechny výhody špičkového Hi-Fi systému s multiroomovým streamováním v systému BluOS s podporou přehrávání Hi-Res souborů MQA s jednoduchým, intuitivním ovládáním.

Technické parametry

Přehrávané disky CD, CD-R
Výstup 1 x Digitání koaxiální SPDIF (16bit / 44,1 kHz)
Příkon - jmenovitý / st.by 20 W / < 0,5 W
Rozměry (š x v x h) 432 x 76 x 349 mm
Hmotnost: 6,1 kg
Dodávané příslušenství Dálkové ovládání včetně 2 x AAA baterií
Napájecí kabel
Vysoce kvalitní koaxiální kabel
Ovládací manuál
Provedení Černá,
Stříbrná

Máte dotazy? Napište nám ...