Polk Audio Signature ES20 Elite - černá
  • Doprava zdarma

Polk Audio Signature ES20 Elite - černá

Výrobce: Polk Audio

Největší, dvoupásmová a regálová / policová reprosoustava z modelové řady Polk Audio Signature Elite, která je osazena 165mm středobasovým polypropylenovým reproduktorem s vyztuženou slídou, jedním 25mm Terylenovým High-Res Copulovitým Tweeterem, bassreflexovou technologií Power Port pro lepší proudění vzduchu a větším důrazem na plochu basu a frekvenčním rozsahem 44Hz - 40kHz.

Barevné varianty
Na cestě
Do týdne
7 490 Kč
313,15 €
Cena za pár (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Univerzální reproduktory

Ať už si chcete užít filmy, hudbu, hry ve vysokém rozlišením, s místnost zaplňujícím zvukem a kvalitně čitelným basem, tak jsou tyto výkonné regálové reprosoustvy ES20 od značky Polk Audio to pravé pro vás. Tyto reproduktory mají měniče s technologií Dynamically Balanced, velmi precizní výrobu výhybky a technologii Power Port pro zdůraznění basu.


Dokonalé detaily

Díky terylenovému kopulovitému výškovému reproduktoru s certifikací Hi-Res Audio poskytujou tyto reproduktory krystalicky čisté výšky (40 kHz), které jsou ideální pro poslech hudby ve vysokém rozlišení ze služeb, jako jsou Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz nebo Spotify. Díky polypropylenovým reproduktorům s technologií Dynamically Balanced Signature Elite ES20 zažijete plynulou a realistickou zvukovou scénu bez ohledu na to, kde zrovna sedíte.


Basy & technologie

Polk Audio ES20 nabízí dále patentovaný Power Port, který klade důraz na větší plochu a hladší proudění vzduchu pro silnější výstup a nižší zkreslení v porovnání s běžnými bassreflexovými reprosoustavami. Regálové reproduktory ES20 dokáží zahrát prostorný, čistý, obklopující a realistický reprodukovaný zvuk se skoro jakýmkoliv zesilovačem nebo receiverem - ať už 4 nebo 8 ohmovým, vintage audiofilským zesilovačem nebo nejnovějším AVR s podporou Dolby Atmos nebo DTS:X.


Proč Polk Audio?

Protože Polk Audio je na trhu od roku 1972 kdy jej společně založila skupina inženýrů a milovníků hudby s jedním jediným cílem – vytvořit ty nejlepší reproduktory i za přijatelnou cenu. I po 50 letech, stovkách tisíc reproduktorů a bezpočtu ocenění se firma Polk Audio i nadále soustředí na jeden cíl – vyrobit ten nejlepší zvuk pro všechny.


Technické parametry

Systém 2 pásmový regálový - policový
se zadním bassreflexem
Výškový reproduktor 1 x 25 mm (1'') Terylenový High-Res Copulovitý Tweeter
Středobasové reproduktory 1 x 165 mm  (6,49'') Polypropylenové měniče s vyztuženou slídou
Crossover frekvence 2,5 kHz
Doporučený výkon zesilovače 20 - 125 W
Impedance 8 Ω
Frekvenční rozsah 44 Hz - 40 kHz
Citlivost 88 dB
Rozměry (Š x V x H)  215,9 x 375,9 x 350,5 mm
Hmotnost 7,71 kg

Máte dotazy? Napište nám ...