Polk Audio Monitor XT70 - černá
  • Doprava zdarma

Polk Audio Monitor XT70 - černá

Výrobce: Polk Audio

Největší, dvoupásmová a sloupová / podlahová reprosoustava z modelové řady Polk Audio Monitor XT, která je osazena dvěmi 165mm středobasovými bi-laminátovými papírovými reproduktory, jedním 25mm terylenovým High-Res Tweeterem a frekvenčním rozsahem 35Hz - 40kHz.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
15 990 Kč
668,53 €
Cena za pár (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Vysoké rozlišení

Celá řada Polk Audio Monitor XT maximalizuje váš požitek z filmů, hudby, televize nebo hraní her a to především díky výkonnému zvuku ve vysokém rozlišení s křišťálově čistými výškami a dokonale hlubokými basy s velmi nízkým zkreslením. Všechny reproduktory řady Monitor XT jsou vyrobeny s certifikací Hi-Res Audio, Dolby Atmos a DTS:X. Všechny reproduktory poskytují možnost bi-amp připojení, vyztuženou MDF ozvučnici s nízkou rezonancí, odnímatelné mřížky a kompatibilitu s nejnovějšími řadami AV receiverů na trhu. Řada Monitor XT se vyznačuje svými woofery s technologií Dynamically balanced s pasivními zářiči a výškovým reproduktorem z terylenového materiálu. Díky svému modernímu designu dokonale zapadnou do jakéhokoliv prostoru a za svou přijatelnou cenu nabízí opravdu skvělý zvuk, který značka Polk Audio nabízí.


  • Navrženo a designováno v USA
  • Dynamically Balanced technologie pro čisté střední pásmo
  • Vhodné i pro domácí kina díky certifikaci Hi-Res Audio

Proč Polk Audio?

Protože Polk Audio je na trhu od roku 1972 kdy jej společně založila skupina inženýrů a milovníků hudby s jedním jediným cílem – vytvořit ty nejlepší reproduktory i za přijatelnou cenu. I po 50 letech, stovkách tisíc reproduktorů a bezpočtu ocenění se firma Polk Audio i nadále soustředí na jeden cíl – vyrobit ten nejlepší zvuk pro všechny.

Technické parametry

Systém 2 pásmový sloupový- podlahový
Výškový reproduktor 1 x 25 mm (1'') Terylenový High-Res Copulovitý Tweeter
Středobasové reproduktory 2 x 165 mm  (6,1/2'') Bi-Laminátové Papírové měniče
Pasivní Stralery 2x 203 mm (8'')
Frekvenční rozsah 35 Hz - 40 kHz
Doporučený výkon zesilovače 25 - 200W
Impedance 4 Ω
Citlivost 89 dB
Crossover frekvence 2700 Hz
Rozměry (Š x V x H)  235 x 1026,6 x 317,9 mm
Hmotnost 15,88 kg

Máte dotazy? Napište nám ...