Marantz AV7706 - černá
  • Doprava zdarma

Marantz AV7706 - černá

Výrobce: Marantz

Řídící multikanálový AV předzesilovač, který vám umožní nezávisle využít koncové zesilovače až pro 11 kanálů, s kompatibilitou pro Dolby Atmos, Auro 3D či DTS:X, pro automaitckou kalibraci disponuje taktéž technologií Audyssey a zabudovanou technologií HEOS pro další multiroomový systém.
Po zaregistrování přístroje prodloužená pětiletá záruka.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
63 990 Kč
2 674,86 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

AV předzesilovač

AV7706 je vytvořen pro nadšence domácích kin, kteří chtějí vše - všestrannost, flexibilitu a muzikálnost. Předzesilovač přesně zpracovává jakýkoli druh stereo nebo vícekanálového zvukového formátu s vysokým rozlišením. Vychutnejte si vynikající kvalitu surround zvuku z nejnovějších formátů včetně Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced a Auro-3D. AV7706 zvyšuje kvalitu zvuku jemným zpracováním všech signálů prostřednictvím vlastních zesilovacích modulů Current Feedback HDAM společnosti Marantz, před jejich předáním vysoce kvalitním 11.2ch XLR nebo 11.2 RCA výstupům a samostatným výkonovým zesilovačům. Užijte si vynikající výkon videa díky nejnovějším technologiím HDMI, jako je 8K/60Hz pass-through nebo upscaling (úprava kvality rozlišení z nižší na vyšší), podpora různých formátů HDR včetně HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) a Dynamic HDR, stejně jako nejnovější herní technologie jako 4K/120Hz** pass-through, Variable Refresh Rate (VRR) a Auto Low Latency Mode (ALLM).


  • Podporovány jsou technologie Dolby Atmos, Virtualization Technology Dolby Atmos Height, DTS:X a DTS Virtual:X, IMAX Enhanced a Auro-3D, které vám umožní poslouchat všechny Vaše oblíbené audio styly.
  • Patentované obvody HDAM společnosti Marantz, obvody Current Feedback, 32bitové převaděče AKM AK4458 a hybridní PLL Clock Jitter Reducer produkují detailnější a dynamičtější zvuk.
  • Audyssey MultEQ XT32 automatizované nastavení a akustická korekce místnosti s Dynamic Volume, Dynamic EQ, Sub EQ HT a Low Frequency Containment poskytují vyvážení celého rozsahu, včetně hlubokých basů s vylepšeným rozlišením.

Zažijte variabilní nastavení domácího kina s novým procesorem / předzesilovačem Marantz AV7706. Díky 11.2ch výstupům XLR a RCA je AV7706 vybaven externím zesilovačem špičkové kvality pro ty nejnáročnější aktivní reproduktory. Užijte si audiofilský zvuk, který očekáváte od Marantz, v kombinaci s nejnovějším dekódováním videa a audia, stejně jako hlasové ovládání s Vašimi oblíbenými hlasovými asistenty. S 11.2ch předzesilovači na obou konvenčních RCA konektorech a symetrickými XLR konektory je AV7706 navržen pro spolupráci s vysoce kvalitními externími výkonovými zesilovači, jako jsou Marantz MM8077, MM7055 a MM7025. AV7706 je nejen vynikajícím AV procesorem, ale také mimořádným analogovým předzesilovačem s deskou obvodů HDAM. Použitím proprietárních HDAM společnosti Marantz poskytuje předzesilovač AV7706 optimální separaci kanálů, minimální přeslechy a vylepšený poměr signál/šum pro přesné rozlišení detailů a stereo obraz, zatímco ELNA kompenzátory analogové sekce zajišťují výjimečnou čistotu, rozlišení a dynamiku. Vše dohromady ve správném poměru zaručuje jedinečný zvuk Marantz.

HDAM & Current feedback

AV7706 je vybaven exkluzivní technologií Marantz Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM), která poskytuje ultra rychlou rychlost přeběhu, skutečně širokopásmový výkon a maximální dynamický rozsah pro optimální kvalitu zvuku. Technologie Current Feedback, kterou společnost Marantz poprvé představila před téměř 70 lety, nahrazuje konfiguraci zpětné vazby napětí, která je typická pro AV receivery, a poskytuje širokopásmovou uzavřenou smyčku a strmou rychlost přeběhu pro dokonalou věrnost u širokopásmových audio zdrojů.

Technologie HEOS

Integrovaná technologie HEOS® Vám umožní vychutnat si oblíbenou hudbu v jakékoli místnosti Vašeho domova a dosáhnout tak bezdrátového domácího audio zážitku. Přehrajte stejnou skladbu v každé místnosti nebo vyberte jinou skladbu pro každou propojenou místnost - výběr je na Vás. Vychutnejte si hudbu ze Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Napster, Deezer nebo z místních knihoven hudebních souborů. S dalšími komponenty HEOS, jako jsou reproduktory podporující HEOS, přehrávejte veškerou hudbu v jedné místnosti nebo více místnostech.



Technické parametry

Zesilovač

Počet kanálů / koncových zesilovačů 11.2
Vstupy 7+1 HDMI
3+1 Kompozitní signál
3 x Komponentní signál
7 x Analog In
1 x Phono
2 x Digitální SPdif optika TOSLink
2 x Digitální SPdif koaxiál
1 x USB
Výstupy 11 x Repro
2 x Subwoofer Pre-Out 
2 x Kompozitní signál
1 x Komponentní signál
3 x HDMI
1 x Sluchátka 6,3 mm Jack
Zpětný zvukový kanál z TV eARC
Podpora HDMI video 8K
Bluetooth Ano
Dolby Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization
Dolby ProLogic Ilz, Dolby Surround
Stereo Multichannel Stereo
Zlepšení zvuku Compressed audio Enhancer MDAX2
Auro 3D ano
Audyssey MultEQ XT32 with LFC/Sub EQ HT + aplikace MultEQ
DTS DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X
DTS:X Pro, DTS Neo:X
Multiroom technologie HEOS
Podporované formáty MP3, WMA, AAC, FLAC, ALAC, WAV, DSD
Podpora služeb Spotify Connect, Deezer, TIDAL, Napster, Soundcloud
Internetová rádia Tuneln
Ethernet / Wi-Fi ano / ano
Spotřeba / st. by 60 W / 0,2 W
Rozměry (š × v × h) 440 x 185 x 411 mm
Hmotnost 10,4 kg

Máte dotazy? Napište nám ...