Lenco TTA-5IN1

Lenco TTA-5IN1

Výrobce: Lenco

Čistící sada na gramofonové desky Lenco TTA-5IN1 určena k péči o přenosku a vinylové gramofonové desky obsahuje sametový kartáč na desky, čistící kapalinu na desky, čistící kartáček na hrot přenosky, kartáček na čištění sametového kartáče a látkovou taštičku na uložení výše uvedených kartáčků a kapaliny.

Na objednávku
Do 3 týdnů
749 Kč
31,41 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Měkký sametový kartáč s dřevěnou rukojetí

Na rozdíl od jiných kartáčků vyráběných např. z uhlíkových vláken, čistí měkký sametový kartáček drážky hloubkově a s maximální šetrností. Můžete jej také použít k čištění displeje telefonu nebo obrazovky TV, PC atd.  


Čistící kapalina na vinylové desky

Roztok čistící kapaliny ve spreji účinně pomáhá čistit prach, špínu a otisky prstů z drážek gramofonových desek.
Stačí lehce (2 až 3 x) stříknout na sametový kartáček a nanesené nečistoty z drážek snadno vyčistit.
TIPY: V případě starších nebo dlouho nečištěných záznamů, můžete pro zvýšení účinnosti menší množství koncentrátu nastříkat i přímo do drážek LP a kruhovými pohyby kartáčku podél drážek vyčistit záznam.
Pravidelnou péčí o svou vinylovou sbírku nejen zvýšíte zvukovou kvalitu i poslechový zážitek, ale zároveň prodloužíte také životnost vašich gramofonových desek.


Jemný kartáček na hrot přenosky
Během přehrávání se z drážek záznamu na hrot přenosky přichycují jemné prachové částice a suspenze. Pravidelným čištěním hrotu přenosky významně ovlivníte výslednou zvukovou kvalitu a zároveň prodloužíte životnost přenosky i hrotu. Kartáček se skládá z několika tisíc jemných antistatických štětin a pouhými několika jemnými tahy snadno odstraníte z hrotu přichycené nečistoty.

Čistící kartáček na sametový povrch
K čištění sametového povrchu dřevěného kartáčku slouží menší štětinový kartáček. Odolné štětiny lépe pronikají do sametu a snadno odstraní zachycený prach a nečistoty z povrchu.


Ochranný váček na čistící sadu 5 v 1

Součástí dodávky je i ochranný váček určený k ukládání a bezpečnému přechovávání kompletní sady na čištění gramofonových desek.


Máte dotazy? Napište nám ...