Klipsch R-50C - černá
  • Doprava zdarma

Klipsch R-50C - černá

Výrobce: Klipsch

Klasický dvoupásmový reproduktor pro centrální kanál domácího kina. Nový výškový reproduktor LTS s hliníkovou  ventilovanou membránou o průměru 25 mm, 2 x středobasový reproduktor o průměru (5,25").

Barevné varianty
Na objednávku
Do 3 týdnů
5 590 Kč
233,30 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Klasická, uzavřená reprosoustava pro centrální kanál domácího kina z nejnovější generace oblíbených reprosoustav Klipsch Reference. Má vysoce kvalitní ozvučnici vyrobenou z 19 mm silných MDF desek potažených odolnou matně černou vinylovou fólií se strukturou dřeva. Ozvučnice je vyztužena novým systémem výztuh které snižují její nežádoucí vibrace. Skryté montážní šroubky reproduktorů a celoplošné nízkoprofilové magneticky fixované ochranné mřížky podporují moderní vzhled a bezproblémovou integraci do interiéru. Nové reproduktory a přepracovaná frekvenční výhybka Tapered Array zajišťují vyrovnaný frekvenční rozsah a vyzařování zvuku v širokém úhlu i v přechodové oblasti mezi středobasovými reproduktory a tlakovým výškovým systémem. To je kritické pásmo pro srozumitelnost filmových dialogů a nuancí u hudby a her.


  • Nízký profil umožní snadné umístění pod televizor
  • Precizní vyztužená skříň z 19 mm silné MDF
  • Reproduktory se skrytými upevňovacími šroubky
  • Nový tlakový výškový reproduktor LTS s hliníkovou membránou 25 mm (1")
  • Dvojice nových středobasových reproduktorů s kuželovou membránou
    z poměděného krystalického polymeru TCP o průměru 133 mm (5,25")
  • Nízkoprofilová magneticky fixovaná přední mřížka
  • Kvalitní single-wire terminály

Výškový systém LTS a 90°x 90° TRACTRIX® zvukovod

Charakteristickým znakem reproduktorů Klipsch je exkluzivní tlakový výškový reproduktor s 1" hliníkovou membránou na kaptonovém závěsu (LTS), který minimalizuje zkreslení. Hliník použitý pro membránu je extrémně lehký a tuhý materiál a tak výškový systém dosahuje vysokou účinnost.
U patentované technologie zvukovodu "Tractrix Horn" přechází kruhový zvukovod do čtverového profilovaného ústí. Díky tomuto profilu zvukovodu dociluje výškový systém vyrovnanější vyzařování vysokých frekvencí. Vlastní konstrukci zvukovodu tvoří výlisek z tvrzené gumy. Zásluhou tohoto pružného materiálu je potlačen přenos vibrací ze skříně na výškový systém. Konstrukce zvukovodu zajišťuje vyrovnanou frekvenční charakteristiku, nízké zkreslení a vyzařování vysokých frekvencí do širokého prostoru. Tím se docílilo čistého a maximálně přirozeného zvuku.


Nové středobasové reproduktory TCP
Středobasové reproduktory používají technologie z vyšší řady Premiere mají kuželovou membránu z poměděného krystalického polymeru. Membrány reproduktorů TCP mají sevřenější kužel pro rovnější frekvenční průběh, zlepšenou přesnost a transparentnost zvuku. Pro větší celkovou tuhost a přesnost vyzařování vyšších frekvencí jsou opatřeny dodatečným žebrováním.


Technické parametry

Systém Dvoupásmový uzavřený
Výškový reproduktor 1 x 25,4 mm (1") hliníková membrána, LTS
90 x 90 čtvercový Tractrix zvukovod
Středobasové reproduktory 2 x 133 mm (5,25")
spun-copper TCP
Frekvenční rozsah 90 Hz - 21 kHz (+/- 3dB) 
Citlivost (2,83 V / 1m) 96 dB
Impedance jmenovitá 8 Ω
Dělící frekvence výhybky 1 650 Hz
Příkon trvalý / krátkodobý 100 W /400 W
Terminály Single-wire
Rozměry (š x v x h) 476 x 178 x 208 mm 
Hmotnost 6,3 kg 
Příslušenství Magneticky fixovaná přední mřížka
Gumové podložky (4)
Barevné provedení černý vinyl s texturou dřeva 

Máte dotazy? Napište nám ...