JBL JS-65 - černá
  • Novinka
  • Doprava zdarma

JBL JS-65 - černá

Výrobce: JBL

JBL JS-65 originální stojany - jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli a jsou zárukou stability reprosoustavy. Jsou navržený speciálně pro reproduktory a monitory JBL L52 CLASSIC, 4305P a 4309. Reproboxy jsou umístěny v optimální výšce v úrovni uší sedícího posluchače. Stojany jsou prodávány v páru a jsou opatřeny kvalitní povrchovou úpravou v černém provedení. Součástí dodávky jsou odhmotňovací podstavy s pryžovou špičkou, které kromě toho že omezují vibrace, zároveň také chrání povrch podlahy.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
9 590 Kč
400,40 €
Cena za pár (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Reproduktorový stojan šitý na míru

Legendární JBL reproduktory L100 ze 70. let jsou bez nadsázky historicky nejoblíbenějšími a také nejprodávanějšími produkty z nabídky JBL. Právě z jejich odkazu čerpali návrháři aktuálních, o něco kompaktnějších dvoupásmovek L52 CLASSIC. Ačkoliv jsou prezentovány jako regálové reprosustavy je velmi vhodné je umístit na speciální kovové stojany designované přímo pro tento konkrétní reproduktor.

Originální JBL stojany JS-65 jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli a jsou zárukou stability reprosoustavy. Díky vhodně dimenzovanému profilu stojanu budou reproboxy umístěny v optimální výšce v úrovni uší sedícího posluchače. Stojany JS-65 tak působí nejen esteticky, ale zároveň zajišťují potřebnou stabilitu a zvyšují celkový výkon reproduktoru.

Stojany jsou prodávány v páru a jsou opatřeny kvalitní povrchovou úpravou v černém provedení. Součástí dodávky jsou odhmotňovací podstavy s pryžovou špičkou, které kromě toho že omezují vibrace, zároveň také chrání povrch podlahy.

Funkční a praktický

• Robustní kovový stojan navržený speciálně pro reproduktory a monitory JBL L52 CLASSIC, 4305P a 4309

• Zajišťuje stabilní polohu reproduktoru ve správné výšce v úrovni uší sedícího posluchače

• Kovová konstrukce s odolnou černou povrchovou úpravou

• Součástí balení jsou nožky s pryžovou špičkou

• Baleno a prodáváno po párech

Legenda JBL

Společnost JBL založil J. B. Lansing v roce 1946 v Northridge v Kalifornii (USA). Už od svých počátků se prosazovala s výrobou kvalitních zvukových aparatur, od sluchátek až po klasické reproduktory. Výrobky JBL jsou dnes využívány v profesionálních nahrávacích studiích, ozvučují většinu kin v USA a množství hudebních sálů po celé Evropě.

Máte dotazy? Napište nám ...