JBL HDI-FS - černá
  • Novinka
  • Doprava zdarma

JBL HDI-FS - černá

Výrobce: JBL

JBL HDI-FS - originální stojany navržené "na míru" pro regálové reprosoustavy JBL . Stojany jsou nejen designově sladěným doplňkem reproduktorů ale díky vhodně dimenzovanému profilu zaručují umístění reproboxu v optimální výšce pro nasměrování k uším sedícího posluchače. Umístění reproboxu na stojan zároveň pomáhá eliminovat přenos vibrací, což výrazně zpřesňuje basovou odezvu. Stojany HDI-FS tak působí nejen esteticky, ale zároveň zajišťují potřebnou stabilitu a zvyšují celkový výkon reproduktoru.

Barevné varianty
Na cestě
Do 2 týdnů
8 390 Kč
350,71 €
Cena za pár (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Reproduktorový stojan šitý na míru

HDI-FS jsou originální stojany navržené "na míru" pro regálové reprosoustavy JBL . Stojany jsou nejen designově sladěným doplňkem reproduktorů ale díky vhodně dimenzovanému profilu zaručují umístění reproboxu v optimální výšce pro nasměrování k uším sedícího posluchače. Umístění reproboxu na stojan zároveň pomáhá eliminovat přenos vibrací, což výrazně zpřesňuje basovou odezvu. Stojany HDI-FS tak působí nejen esteticky, ale zároveň zajišťují potřebnou stabilitu a zvyšují celkový výkon reproduktoru.

Stojany pro reproduktory jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a skládají se ze stabilní černě lakované základny z MDF a eloxovaného hliníkového sloupku se zaoblenými hranami. Tato linie zaoblení podtrhuje design reprodukktorů HDI-1600 a stojan tak ve spojení s reproduktorem vytváří harmonický celek. Vertikální sloupky umožňují skryté vedení kabeláže vnitřním dutinou nebo nekryté vedení po povrchu. K tomuto účelu je integrována sponka pro kabeláž.

Stojany jsou prodávány v páru, předem smontované a s kvalitní černou povrchovou úpravou. Součástí dodávky jsou pryžové odhmotňovací podstavy pro umístění na dřevěné / vinylové podlahy nebo dlažbu a 8 kobercových hrotů, které lze našroubovat přímo do závitu v podstavách. Reproduktor lze k horní základně pevně připevnit pomocí 8 šroubů (součástí dodávky). Stojan lze použít i pro jiné modely regálových reprosoustav s podobnou velikostí a hmotností, ty však mohou být pouze volně položeny na horní základně a nelze je bez poškození povrchu reproboxu dodatečně zajistit ukotvením pomocí.



 

Technické parametry

Horní police: 179,4 mm x 108,7 mm
Rozměry základny: 311 mm x  366,6 mm
Výška: 653 mm
Hmotnost: 5.7 kg
Maximální zatížení: 10 kg

Máte dotazy? Napište nám ...