IsoTek EVO3 Premier System Link C19 - 0,5 m
  • Novinka
  • Doprava zdarma

IsoTek EVO3 Premier System Link C19 - 0,5 m

Výrobce: IsoTek

Propojovací napájecí kabel mezi filtry IsoTek se smyčkovacím výstupem System Link pro snadné spojení více jednotek dohromady, přičemž je zachován společný zemnící bod celé sestavy. Propojovací kabel IsoTek EVO3 Premier je nová generace třížilového kabelu s vodiči o průřezu 2mm2, z vysoce kvalitní stříbřené mědi - 99,9999% OFC a teflonovým FEP dielektrikem. Koncovky Neutrik PowerCon / IEC C19
Standardní délka 0,5 m

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
3 690 Kč
154,28 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448



 

Konstrukce: Vodiče jsou paralelně vedené a mírně zkroucené. Toto uspořádání zastává první linii v potlační rušení RFI a EMI.

A) Vodiče: Postříbřené 99,9999% z bezkyslíkaté OFC mědi s výjimečnou úrovení čistoty a zvýšenou vodivostí. Je u nich je malá pravděpodnost lomu nebo degradace vlastností stárnutím. Stříbro je vynikající vodič, a v kombinaci s vysokou čistotou mědi poskytuje vynikající elektrické vlastnosti.

B) Dielektrikum: Teflonové FEP dielektrikum (izolace), je chemicky inertní a má velmi nízkou dielektrickou konstantou v širokém frekvenčním rozsahu. FEP má velmi vysokou odolnost proti napěťovému průrazu a nízký koeficient tření. Proto je toto výjimečné dielektrikum FEP na prvním místě jak v tepelné odolnosti tak elektrické bezpečnosti.

C) Výplň: Plnění bavlnou bylo použito pro vnitřní zpevnění kabelu a snížení mikrofoničnosti. Bavlna má rovněž vynikající dielektrické vlastnosti - nejlepší z pevného materiálu.

D) Obal: Papírový obal chrání konstrukci kabelu při nanášení flexibilního PVC pláště. Použití bavlny a papíru ve vyrovnávací výplni kabelu udržuje vyjímečné dielektrické vlastnosti.

E) Plášť: Vnější plášť vyrobený z PVC dodává kabelu vysokou flexibilitu a mechanickou pevnost.

Koncovky: Kabel Premier je zakončen nalisovanými konektory ISOTEK audiofilní kategorie s pozlacenými 24crt OFC kontakty. Ty nabízejí nejvyšší kvalitativní výkon a jsou méně náchylné ke znečištění.


Technické parametry

Délka kabelu 0,5 m
Vnější průměr 10 mm
Vnější obal Vysoce flexibilní PVC
Obal vodičů Papír
Výplň Bavlna
Izolace - dielektrikum Teflon FEP (Flourinated Ethylene Propylene)
Průřez vodičů 3 x 2 mm2
Materiál vodičů Postříbřená vysoce čistá měď
Proudová zátěž 16 A
Koncovky Vstupní Neutrik PowerCon
Výstupní nalisovaná IEC C19 IsoTek
audiofilní kategorie s kontakty zlacenými 24k zlatem
Použití Propojení filtračních jednotek IsoTek s propojovacím systémem
System Link.

Máte dotazy? Napište nám ...