IsoTek EVO3 Optimum System Link C19 - 0,5 m
  • Novinka
  • Doprava zdarma

IsoTek EVO3 Optimum System Link C19 - 0,5 m

Výrobce: IsoTek

Propojovací napájecí kabel mezi filtry IsoTek se smyčkovacím výstupem System Link pro snadné spojení více jednotek dohromady, přičemž je zachován společný zemnící bod celé sestavy. Propojení novou modernizovanou verzí kabelu IsoTek EVO3 Optimum, která přináší značný pokrok oproti svému předchůdci - verzi GII. Poslední generace využívá novou geometrii vodičů v kombinaci s novými materiály. Koncovky Neutrik PowerCon / C19
Standardní délka 0,5 m
Speciální délky 1m, 2 m

Délka kabelu
Na objednávku
Do 3 týdnů
8 490 Kč
354,33 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Jádro kabelu Optimum tvoří tři postříbřené měděné vodiče vyrobené z mědi Ohno Continuous Cast (OCC). Proces výroby mědi OCC, vyvinutý a patentovaný profesorem Ohno z Japonského Chiba Institute of Technology, poskytuje mnohem vyšší úroveň čistoty materiálu ve srovnání s tradiční mědí OFC. Výhody pro audio a AV aplikace spojují vynikající elektrickou vodivost se zlepšenou pružností a odolnost proti stárnutí a korozi. Každý ze tří vodičů s průřezem 3.0mm2 má nové uspořádání pramenů do čtvercového půřezu. Také každý ze čtyřiceti pramenů je také čtvercového průřezu. Tato jedinečná konstrukce zvětší mezi prameny kontaktní plochu, a tím i elektrickou vodivost. Vysoce kvalitní teflonové FEP dielektrikum (izolace), které izoluje každý vodič, má velmi nízkou dielektrickou konstantou v širokém kmitočtovém rozsahu. Všechny tři vodiče jsou mírně stočeny pro omezení průniku RFI a EMI rušení. Konstrukce kabelu je doplněna bavlněným plnivem, která zvyšuje vnitřní pevnost, snižuje mikrofoničnost a má také vynikající dielektrické vlastnosti - podobně jako FEP. Konstrukci uzavírá dvojitá vrstva mylarové fólie poskytující dodatečnou ochranu aktivnímu měděnému OFC stínění pro maximální omezení průniku vysokofrekvenčního rušení. Vnější plášť vyrobený z trvanlivého, tepelně odolného PVC poskytuje kabelu vysoký stupeň flexibility a mechanická pevnost.

 

Konstrukce: Vodiče jsou paralelně vedené a mírně zkroucené. Toto uspořádání zastává první linii v potlační průniku RFI a EMI rušení.

A) Vodiče: Postříbřené měděné vodiče o průřezu 3.0 mm2 vyrobené Ohno kontinuálním litím které dosahuje mnohem vyšší úroveň čistoty ve srovnání s tradičním OFC. Každý vodič v pramenu je v inovované konfiguraci se čtvercovým průřezem. Metalurgie a geometrie kabelu použitá v této konstrukci a nabízí vynikající provedení s pozoruhodnou elektrickou vodivostí.

B) Dielektrikum: Teflonové FEP dielektrikum (izolace) is chemicky inertní a má velmi nízkou dielektrickou konstantu v širokém frequenčním rozsahu. FEP má velmi vysokou odolnost proti napěťovému průrazu a nízký koeficient tření. Proto je toto výjimečné dielektrikum FEP na prvním místě jak v tepelné odolnosti tak elektrické bezpečnosti.

C) Výplň: Plnění bavlnou bylo použito pro vnitřní zpevnění kabelu a snížení mikrofoničnosti. Bavlna má rovněž vynikající dielektrické vlastnosti - nejlepší z pevného materiálu.

D) Obal: Pro vnější izolaci je použit Mylar který nabízí lepší vlastnosti než běžně používané PVC. Kombinace mylaru a bavlny zachová výjimečné dielektrické vlastnosti.

E) Stínění: Uzemněné stínění z OFC zajišťuje maximální potlačení RFI, a je tak prevencí proti průniku symetrického rušení do živého a neutrálního vodiče.

F) Plášť: Vnější plášť vyrobený z PVC dodává kabelu vysokou flexibilitu a mechanickou pevnost.

Koncovky: Kabel Optimum je zakončen koncovkami ISOTEK audiofilní kategorie s pozlacenými 24crt OFC kontakty. Ty nabízejí nejvyšší kvalitativní výkon a jsou méně náchylné ke znečištění.


Technické parametry

Délka kabelu 0,5 standadně, speciání délky 1m, 2m
Vnější průměr 12,5 mm
Vnější obal Vysoce flexibilní PVC 
Stínění OFC (Oxygen Free Copper)
Vnější obal Mylar, bavlna
Výplň Bavlna
Izolace - dielektrikum Teflon FEP (Flourinated Ethylene Propylene) 
Průřez vodičů 3 x 3 mm2
Materiál vodičů Postříbřená vysoce čistá měď 
Proudová zátěž 30 A
Koncovky EVO3 Optimum je ručně osazen vstupní koncovkou Neutrik PowerCon
a výstupní koncovkou IEC C19 Isotek audiofilní kategorie
s kontakty zlacenými 24k zlatem.
Použití Propojení filtračních jednotek IsoTek s propojovacím systémem
System Link.

Máte dotazy? Napište nám ...