INAKUSTIK Banana BFA 103 45°
  • Doprava zdarma

INAKUSTIK Banana BFA 103 45°

Výrobce: INAKUSTIK

INAKUSTIK Banana BFA 103 45° - balení  v setu, který obsahuje 4 ks banánků.. Konektor je z materiálu RhodiumMax. Maximální průřez drátu - 10 mm a maximální průměr kabelu je 8,2 mm. Banánek zajišťuje dokonalý celoplošný kontakt a je plně izolovaný. Konektor je osazen dvěmi šrouby .

Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
2 480 Kč
103,96 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

In-Akustik navrhl konektory pro reproduktorové kabely pomocí BFA banánků, které splňují náročné požadavky BFA standardu (British Federation of Audio). Kontakt kabelu a konektor jsou vyrobeny z jednoho kusu tak abychom předešli vzniku nadbytečného přechodového odporu. Povrch je pokrytý Rhodiem, které zajišťuje extrémní odolnost. Jsou vhodné pro všechny In-Akustik reproduktorové kabely z řady Reference nebo všechny high-end reproduktorové kabely s průřezem do 10 mm².

Zahnutý tvar nového banánku BFA-103 zmírňuje mechanické namáhání a tah v dutince konektoru včetně konektoru zařízení. Usnadňuje tak připojení těžkých High-end kabelů bez poškození konektoru nebo terminálů zařízení. Navíc tyto zahnuté konektory šetří i místo za zařízeními a reprosoustavami. Tělo konektoru sestává z robustní zásuvky se dvěma šrouby se šestihrannou hlavou a pojme kabely až do průřezu 10 mm2 nebo až do průměru 7.5 mm. Všechny spojovací prvky jsou pokryté Rhodiem a garantují dlouho trvající nízký přechodový odpor.


Máte dotazy? Napište nám ...