HANA MH
  • Doprava zdarma

HANA MH

Výrobce: HANA

Elektrodynamická MC přenoska s vysokou výstupní úrovní a 1/2" uchycením. Hrot MicroLine z přírodního diamantu. Chvějka z tvrzeného hliníku, tělo z hmoty Delrin, výstupní úroveň 2 mV, kmitočtový rozsah 12 Hz až 45 kHz, impedance 130 Ω /1kHz. Hmotnost 9 g, Barva těla - černá.Časopis Stereoplay ji v kategorii High End přenosek ocenil 96 ze 100 bodů.     

Skladem
24 980 Kč
1 042,95 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Gramofonové elektrodynamické MC přenosky 華 , neboli „HANA“ vyrábí společnost Excel Sound Corporation v Tokiu. HANA je synonymem pro „brilantní a nádherné“, což výstižně charakterizuje zvukový projev těchto produktů. Přenosky HANA využívají pro chvějku speciálně zpracovaný vysoce kvalitní hlikový materiál a přesně vybroušený hrot. Spolu s kvalitně navrženým magnetickým obvodem tak dosahují vskutku „brilantní a nádherný zvuk“, jaký byl doposud obvyklý jen u cenově mnohem dražších produktů. Levnější varianty s označením "SH" a "SL" mají hrot z přírodního diamantu s výbrusem Shibata, základní modely „EL“ a „EH“ jsou pak osazeny hrotem eliptickým ze syntetického diamantu.
Nové přenosky Hana „ML“ a „MH“ mají proti původním oblíbeným modelům řadu vylepšení. Na hrot používají čistý přírodní diamant vybroušený do tvaru Microline. Tělo je vyrobené nově použitého materiálu Delrin, snižující nežádoucí vibrace, které mají negativní vliv na zvuk. Materiál ze kterého jsou vyrobeny díly magnetického obvodu jako je přední vahádko, střední a zadní díl, prochází Kryogenním procesem - hlubokým zmražením, kdy se molekuly kovu přeskupí do svých přirozených pozic. Vinutí snímacích cívek je z mědi s nejvyšší čistotou. Rovněž je zlepšeno připevnění přenosky do hlavičky raménka a tím i jejich dokonalejší mechanické spojení. S novými materiály má vynikající kmitočtovou charakteristiku, vyšší transparentnost a vynikající čitelnost zvukových nahrávek.

Technické parametry

Výstupní úroveň 2 mV / 1 kHz
Tvar snímacího hrotu MicroLine
Materiál hrotu Přírodní diamant
Chvějka Tvrzené aluminium
Kmitočtový rozsah 12 - 45.000 Hz
Separace kanálů 1kHz 30 dB
Nerovnováha kanálů 1 kHz < 1 dB
Snímavost na 315 Hz 70 μm / 2 g
Impedance 130 Ω / 1kHz
Doporučený zatěžovací odpor 47 kΩ
Doporučený přítlak na hrot 2 g
Hmotnost 9 g
Materiál těla Delrin
Barva těla Černá

Máte dotazy? Napište nám ...