Gigawatt LC-1 MK3 - 1m
-10%
Ušetříte500 Kč
  • Doprava zdarma
  • Do vyprodání zásob

Gigawatt LC-1 MK3 - 1m

Výrobce: Gigawatt

Referenční síťový kabel v délce 1.5 metru

Skladem
Původní cena: 4 990 Kč
4 490 Kč
187,46 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

LC-1 MK3 je nová vylepšená verze nejlevnějšího stíněného napájecího kabelu vyrobeného společností GigaWatt. LC-1 MK3 je navržen tak, aby poskytoval napájení rozpočtovým audio-video systémům. Tento vysoce kvalitní napájecí kabel je standardním příslušenstvím dodávaným se všemi kondicionéry a napájecími kabely.

Při zdokonalené konstrukci kabelu byl použit nový vodič vyrobený z materiálu s vysokou vodivostí, umožňující bezstrátový tok energie. Dráty se skládají ze svazku čtyř vodičů s pevným jádrem, každý s průřezem 16 AWG, vyrobený z elektrolytické mědi s vysokou čistotou. Izolace vodičů je vyrobena z polyethylenu a vnější izolace kabelu z PVC. Kabel je dodatečně chráněn černým, plastovým opletením.

Konstrukce kabelu zaručuje spolehlivý, nikoliv řízený proud a neumožňuje rušení na výstupu. Velmi nízká impedance kabelu, vyplývající z vysokého průřezu vodičů a způsobu, jakým jsou připojeny k zástrčkám a zaručuje obrovskou proudovou rezervu. Na druhé straně poměrně velká kapacita, která je účinkem spirálové geometrie drátů a vlastností dielektrika, které má za výsledek vynikající filtrační a tlumící schopnosti širokého spektra interferencí. Kabelové vodiče jsou chráněny statickým štítem z plastové laminované hliníkové fólie a drátěného drátu. Pevná konstrukce tohoto krytu, která pokrývá 100% povrchu kabelu, účinně chrání proti všem vnějším rušivým vlivům a neumožňuje zasahovat do vnitřního rušení kabelu. Kabel LC-1 MK3 je vybaven pevnými, vysoce kvalitními zástrčkami s velkým kontaktem, které zajišťují spolehlivý proudový proud z elektrické sítě. Kontakt obou zdířek byl demagnetizován. Všechna připojení jsou přišroubována bez použití páječky, což zaručuje vynikající spolehlivost a optimální výkon.

GigaWatt LC-1 MK3 je napájecí kabel, který skvělé elektrické vlastnosti přináší okamžité a jasné zlepšení kvality zvuku a obrazu ve všech audio-video zařízeních. Univerzálnost použití, hudebnost  zvuku za atraktivní cenu jsou nepopiratelným přínosem tohoto vysoce kvalitního napájecího kabelu.

Technické parametry

Délka kabelu 1,5 m, 1m
Vnější obal Vysoce flexibilní PVC
Izolace - dielektrikum Polyethylen, měkčené PVC, šedý plast, stínění AL fólií s Cu vodičem odtoku
Průřez vodičů 3 x 2 mm2
Materiál vodičů Čistá elektrolytická měď 1,5 mm2
Proudová zátěž 16 A
Koncovky EU Schuko, demagnetizované kontakty s vysokou vodivostí

Máte dotazy? Napište nám ...