EverSolo DMP-A8 - černá
  • Novinka
  • Doprava zdarma

EverSolo DMP-A8 - černá

Výrobce: EverSolo

EverSolo DMP-A8 je Hi-Res auidio streamer a D/A převodník, určený pro přehrávání internetových rádií a hudby ve vysokém rozlišení. Kromě funkce kvalitního zdroje signálu, může být používán i jako předzesilovač - spolu s výkonovým zesilovačem..

Barevné varianty
Skladem
49 800 Kč
2 089,15 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

AUDIO STREAMER EverSolo DMP-A8

Streamer DMP-A8 spojuje více užitečných funkcí v jediném komponentu. Využívá výkonný šestnáctijádrový procesor, velkou paměť, je vybaven potřebnými digitálními vstupy a výstupy (mezi nimi i HDMI DSD vícekanálový výstup). O zpracování digitálního signálu se stará mikrokontrolér XU316, D/A převod zajišťuje dvojice kvalitních převodníků AK4191EQ a AK4499EX od AKM. Plně symetrické linkové audio výstupy jsou osazené operačními zesilovači OPA1612 od americké značky Texas Instruments (technologie SoundPlus, vyvinuté speciálně pro audio) a pasivními součástkami od předních světových výrobců - například kondenzátory Wima (Německo), Nichicon (Japonsko), relé Omron (Japonsko). DMP-A8 nabízí skvělý zážitek z poslechu hudebních streamovacích služeb i domácí hudební knihovny, ovládá se intuitivní aplikací pro Android i iOS, případně přes dotykový displej na čelním panelu.





VLASTNOSTI STREAMERU EVERSOLO DMP-A8

  • EOS audio engine
  • XMOS 316 - audio procesor 3. generace
  • 6" LCD dotykový displej
  • Podpora formátů FLAC, WAV, APE, DSD512 atd.
  • HDMI IIS, USB, optické a koaxiální výstupy
  • Analogové vstupy XLR a RCA
  • APTX HD Bluetooth audio vstup
  • Slot M.2 NVMe SSD, podporuje SSD až do 4 TB
  • Oddělené napájecí zdroje
  • D/A převodníky AK4499EX / AK4191EQ
  • Plně symetrický předzesilovač
  • Obvody ovládání hlasitosti R2R (spínání přesných rezistorů pomocí relé)
  • DSP procesor, který podporuje DSP ovládání hlasitosti, PEQ, FIR filtr, HPF/LPF a další
  • Qualcomm QCC5125 Bluetooth audio modul
  • Podpora Tidal Connect, DLNA a dalších streamovacích služeb
  • Podpora hudebních služeb Tidal, Qobuz, Highresaudio, Deezer, Radio Paradise, Amazon Music a další.
  • Dva vysokorychlostní porty USB 3.0
  • Aplikace pro mobilní telefony a tablety
  • Digitální filtry, které vyhoví vašim osobním preferencím

EOS (Eversolo Original sampling-rate audio engine)
EOS je systém vyvinutý techniky Eversolo, který umožňuje podporu všech vzorkovacích frekvencí - což znamená, že se při přehrávání zvuku zcela obchází omezení Android SRC. Tím je podpořen zvukový výstup aplikací dalších výrobců napřímo (například Apple Music hi-res Direct output).
Přehrávání a dekódování
DMP-A8 dokáže přehrát téměř všechny formáty nahrávek, včetně FLAC, WAV, APE, DSD512 (.dsf/.dff/.ios/.dst) stereo atd.
Velký dotykový LCD displej s exkluzivním uživatelským rozhraním
Dotykový LCD displej o úhlopříčct 6" umožňuje přehledné, intuitivní ovládání všech potřebných nastavení a snadnou orientaci v hudebních knihovnách a dalších aplikacích.
Vstupní a výstupní porty
DMP-A8 lze v případě potřeby připojit k jiným, špičkovým D/A převodníkům prostřednictvím HDMI IIS, USB, nebo optického a koaxiálního výstupu. Bohatá je i nabídka vstupů - 2 koaxiální, dva optické, USB B vstup pro připojení PC a mobilních zařízení. Analogová sekce nabízí RCA a XLR vstupy, RCA a XLR výstupy. Dalším vstupem je APTX HD Bluetooth, který usnadňuje připojení digitálních audio zdrojů. Streamer je možné připojit přímo na výkonový zesilovač, nebo aktivní reproduktory (přes analogové výstupy RCA a XLR) a regulovat hlasitost.
Rozšíření úložiště
Na spodní straně šasi DMP-A8 je slot M.2 NVMe, což umožňuje instalaci SSD disku bez nutnosti rozebrání zařízení. Lze tak osadit disk až do kapacity 4TB. Externí úložiště je možné připojit pomocí USB OTG portu. Vše je tak rychlejší, spolehlivé a bez nežádoucího hluku.
Oddělené napájecí zdroje
Pro minimalizaci nežádoucích rušení mezi jednotlivými sekcemi, jako např. řidicí, systémové a sekce pro zpracování audio signálu - jsou použity oddělené napájecí zdroje. Hlavní napájecí zdroj se skládá z toroidního transformátoru, který je speciálně navržen pro analogové audio obvody. Vysoce kvalitní spínací zdroj slouží pro systémové obvody.
3. generace audo procesoru XMOS 316
Díky audio procesoru XMOS 316 třetí generace je DMP-A8 rychlejší, USB rozhraní pracuje s vysokými datovými toky, což zajišťuje bezeztrátový přenos dat ve vysokém rozlišení. USB port podporuje DSD512 Native i PCM768 32bit. Optické a koaxiální porty podporují DSD 64 (DOP) a PCM192 24Bit.
D/A převodníky AK4499EX / AK4191EQ
VELVET SOUND je označení, které charakterizuje novou generaci audio produktů AKM. Vlajková loď série, VELVET SOUND / VERITA nabízí moderní čipy s parametry světové úrovně.


Duální hodiny s nízkým jitterem
V obvodech pro dekódování audio signálu jsou osazeny dvojité, vysoce přesné femtosekundové hodiny s ultra nízkým fázovým šumem (45,1584 MHz a 49,152 MHz). Jsou určené pro dekódování vzorkovacích frekvencí 44,1 kHz a 48 kHz, i jejich násobků. Značně se tak potlačí jitter a je zajištěna správná konverze a dekódování digitálního signálu na analogový. Ultra vysoký dynamický rozsah a rozlišení na analogových audio výstupech pak dává reprodukovanému zvuku sílu i detaily tak, jak vše vznikalo v nahrávacím studiu.
Plně symetrický předzesilovač 
Analogové výstupní obvody jsou řešené plně symetricky již od D/A převodníku, až po XLR, nebo RCA výstupy. Toto řešení výrazně zvyšuje odolnost proti nežádoucímu rušení jak v rámci vnitřní konstrukce, tak i v rámci rušení nachytaného na kabelech, které propojují komponenty.
DMP-A8 je vybaven vysoce kvalitním, symetrickým předzesilovačem, který podporuje analogové vstupy XLR i RCA. V případě potřeby nabízí zisk +10 dB a v kombinaci s rezistorovou sítí pro ovládání hlasitosti R2R nabídne extrémně nízký šum a zkreslení signálu na výstupu.
Obvody R2R pro ovládání hlasitosti Plně symetrická síť pro regulaci hlasitosti, složená z relé a přesných rezistorů - zajišťuje oproti klasickým potenciometrům precizní ovládání úrovně výstupu - s téměř nulovou tolerancí mezi levým a pravým kanálem. Součástí výbavy je také ochrana, která automaticky snižuje nadměrnou hlasitost na určenou (bezpečnou) úroveň během zapnutí, nebo přepnutí připojených komponentů. Aplikace R2R ovládání hlasitosti dovoluje D/A převodníku plně využít veškerý potenciál dynamického rozsahu, bez jeho omezování, které se probíhá obvykle právě při regulaci.
Flexibilní funkce DSP
DMP-A8 obsahuje DSP procesor, který podporuje DSP ovládání hlasitosti, PEQ (parametrický ekvalizér), FIR filtr, HPF/LPF, korekci Loudness, kompresor a zpoždění (Delay). Modul DSP podporuje maximální vzorkovací frekvenci PCM 192 kHz. Formáty DSD a PCM s vyšší vzorkovací frekvencí projdou na výstup bez úprav. Funkce DSP je možné použít pouze pro přímé přehrávání z paměti, síťové streamování, optický a koaxiální vstup, nebo USB.
Qualcomm QCC5125 Bluetooth modul
Qualcomm QCC5125 Bluetooth audio modul podporuje SBC/AAC/aptX/aptX LL/aptX HD/LDAC a je kompatibilní s Bluetooth 5.0. Zajišťuje připojení s mobilním telefonem, tabletem a notebooky přes Bluetooth.
Bezdrátové streamování
Podpora Tidal Connect, DLNA a dalších streamovacích služeb, které pomáhají streamovat hudbu z aplikace pro streamování hudby na mobilních zařízeních do DMP-A8 v síti LAN.
Hudební služby
DMP-A8 podporuje populární hudební služby Tidal, Qobuz, Highresaudio, Deezer, Radio Paradise, Amazon Music a další.
Několik síťových protokolů
DMP-A8 obsahuje dva vysokorychlostní porty USB 3.0. Slot SSD pro lokální úložiště podporuje protokoly sdílení NFS, SMB v1/v2/v3 a UPnP, což uživateli umožňuje procházet a přehrávat multimediální obsah uložený na NAS nebo síťových discích, které jsou připojené ve stejné LAN s gigabitovou sítí. Dokonce i master nahrávky DSD512 s vysokou přenosovou rychlostí lze přehrávat bez výpadků.
Efektivní systém správy médií
DMP-A8 nabízí přehledný systém správy médií, který umožňuje kopírování, vkládání, vyjímání a mazání souborů z pevného disku a síťového úložiště. Port USB typu C lze nakonfigurovat jako režim USB OTG, což usnadňuje připojení počítače k DMP-A8 pomocí kabelu USB pro lokální kopírování a správu souborů. Funkce sdílení SMB umožňuje sdílet soubory z připojeného mobilního zařízení nebo interního SSD do jiných zařízení pro přehrávání médií, počítačů nebo mobilních zařízení v síti LAN.
Přehrávání a ripování CD
DMP-A8 umožňuje přehrávání CD po připojení externí USB optické mechaniky. Aplikace CD Rip využívá mechanismus ověřování dat a funkci opravy chyb pro bezztrátové ukládání zvukových dat z CD. Algoritmus inteligentně spojuje názvy CD alb a skladeb (vyžadují se oficiálně vydané CD), ripuje skladby a automaticky generuje informace o albu a interpretovi.
Aplikace pro mobilní telefony a tablety
Android / iPhone / iPad aplikace byly vyvinuty pro DMP-A8. Kromě základního ovládání a systémových nastavení podporuje také asynchronní prohlížení menu a hudební knihovny.
Digitální filtry, které splňují vaše osobní preference
Nastavení uvnitř DAC DMP-A8 umožňuje volbu šest digitálních filtrů s režimy, které odpovídají různým zvukovým charakteristikám, vyhoví tak osobním preferencím každého uživatele.
Personalizované VU metry a spektra
Široká škála dynamických VU metrů a spekter dle vlastního výrběru se umí přizpůsobit všem audiofilům. Zobrazení hudební dynamiky v plném formátu a v reálném čase, včetně DSD, nabízí interaktivní zážitek.
Hi-Res Audio
DMP-A8 je komponent certifikovaný jako Hi-Res Audio (schváleno společností JAS), s vynikající kvalitou zvuku.


Technické parametry

Podporované hudební služby Tidal, Qobuz, Highresaudio, Amazon Music, Deezer, Radio Paradise, WebDAV, UPnP
Podporované síťové protokoly WebDAV, UPnP, AirPlay, DLNA, Tidal Connect
Podpora přehrávání a dekódování Podpora až stereo DSD512, PCM 768KHz 32Bit
Optický a koaxiální vstup / výstup Podpora až PCM 192KHz 24Bit, Dop64, MQA
Podpora rozlišení
DSD64 Native multi-channel
6" LCD dotyková obrazovka
Bluetooth Bluetooth BT5.0
DAC AK4191EQ+AK4499EX
Audio processor XMOS XU316
Interní paměť 4GDDR4 +64GeMMC
Slot pro interní HDD Podpora M.2 NVME 3.0 2280 protokolu, až do 4TB (SSD není součástí balení).
DSD64 Native multi-channel - podpora až stereo PCM 192KHz 24Bit
Vstupy 1x Ethernet RJ45 (10/100/1000Mbps)
1x Balanced XLR
1x Single-ended RCA
1x HDMI ARC
2x Coaxial
1x USB-B
2x Optical
Výstupy 1x Balanced XLR
1x Single-ended RCA
2x USB-A 3.0
1x HDMI I2S
1x Coaxial
1x Optical
XLR audio výstup Výstupní úroveň: 4.2V
Frekvenční odezva: 20Hz~20KHz(±0. 25dB)
Dynamický rozsah: > 128dB
SNR: >128dB
THD+N: <0.00009%(-120dB) No-wt
Crosstalk: >-121dB
RCA audio výstup Výstupní úroveň: 2.1V
Frekvenční odezva: 20Hz~20KHz (±0. 25dB)
Dynamický rozsah: > 125dB
SNR: >125dB
THD+N: <0.00010% (-119dB) A-WT
Crosstalk: >-121dB
Síťové připojení WiFi 2.4G+5G duální, Bluetooth 5.0
Rozměry (Š x V x H) 388 x 90 x 245 mm
Jmenovitý příkon 16W
Ovládací aplikace Mobilní aplikace, dotykový displej, IR+Bluetooth dálkový ovladač
Provedení saténově černá mat
Dodávané příslušenství 1 x napájecí kabel
1 x USB kabel
1 x Šroubováček (HDD slot)
Návod

Máte dotazy? Napište nám ...