Dynaudio Sub 6 - saténově černá
  • Doprava zdarma

Dynaudio Sub 6 - saténově černá

Výrobce: Dynaudio

Inteligentní výkonný subwoofer s dokonalou kompatibilitou pro reprosoustavy Dynaudio, s pokročilou DSP technologií pro přizpůsobení zvukových parametrů, ruční nastavení dělící frekvence, hybridními MSP+ měničí o průměru 240mm a širokou kompatibilitou propojení.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
49 990 Kč
2 087,16 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Pokročilé funkce

Sub 6 je navržen tak, aby se bezproblémově integroval se všemi reproduktory Dynaudio - a má v rukávu speciální trik, jak to udělat. Sub 6 je vybaven pokročilou inteligentní technologií DSP, která přizpůsobuje jeho výkon tak blízko uživatelskému systému, který dokáže s jistotou proměnit obousměrný reproduktorový systém na systém třípásmový. U jiných modelů, včetně reproduktorů jiných než Dynaudio, lze dělící frekvence, zesílení a fázi nastavit ručně. Jeho výkonnou basovou odezvu mají na starosti dvě zbrusu nové 24cm jednotky MSP+ Hybrid Drive navržené speciálně pro tyto subwoofery a spolu s 500W výkonovým zesilovačem zabudovaným v jeho základně z něj dělá špičku ve své kategorii. Sub 6 má duální připojení RCA a XLR, aby vyhovoval většině systémů, dále přichází s řadou praktických funkcí, které pomáhají větším a pokročilejším nastavením. To zahrnuje možnost nastavit časové zpoždění, aby se zajistilo, že subwoofer a reproduktory budou dokonale synchronizovány jeden s druhým. Stačí, když uživatel zadá vzdálenost od subwooferu k reproduktorům a subwoofer se automaticky nastaví pomocí časových i fázových zpoždění. K dispozici je také plně parametrický ekvalizér, včetně tří filtrů pro potlačení efektů jakýchkoli režimů místnosti, aby byl zajištěn nejlepší možný výkon.


Dokonalá adaptace

Sub 6 se velmi dobře integruje do stávajících nastavení modelů Dynaudio, protože se jejich inženýři rozhodli dojít nad rámec jejich povinností a posoudit tak akustické vlastnosti každého z oblíbených špičkových hi-fi reproduktorů. Tyto informace jsou tak integrovány do subwooferu, takže si uživatelé pomocí svého systému zobrazení a nabídek mohou vybrat konkrétní model vybraných reproduktorů Dynaudio, které mají ve svém nastavení. Roll-off Sub 6 pak bude perfektně sladěno mezi těmito dvěma a přemění obousměrný systém na třícestný.


Nové měniče

Sub 6 využívá nové jednotky Dynaudio MSP+ Hybrid Drive, které jsou vyráběny především z hliníku. K potlačení vyzvánění z hliníku využívá systém dvojčinného tlumení, který kombinuje tlumení papíru na zadní straně ovladače a vlastní materiál Dynaudio Magnesium Silicate Polymer v tlumicí čepičce na přední straně, což zajišťuje nejlepší možný výkon.

Technické parametry

Systém aktivní DSP, uzavřený, twin driver
Analogové vstupy 2x symetrické XLR
2x nesymetrické RCA
Analogové výstupy 2x symetrické XLR
2x nesymetrické RCA
Frekvenční rozsah 16 Hz - 230 Hz
Automatické vypnutí Ano
Low pass filtr Nastavitelný / presety
Fázové nastavení 0 / 180°
Woofer reproduktor 240mm MSP + hybridní driver
Výkon zesilovače 500 W
Spotřeba / st. by 490 W / < 0,5 W
Hmotnost 21,5 kg
Rozměry (š x v x h ) 447 x 300 x 268 mm 

Máte dotazy? Napište nám ...