Dynaudio Evoke 25C - černá lesklá
  • Doprava zdarma

Dynaudio Evoke 25C - černá lesklá

Výrobce: Dynaudio

Dvouapůl pásmový centrální efektový reproduktor Dynaudio Evoke 25C s technologiemi z vyšších řad Contour a Confidence,2x 140mm MSP Esotec+ středobasovým reproduktorem, 28mm Cerotar výškovým měničem s textilní kalotou a vnitřním vrchlíkem Hexis.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
32 490 Kč
1 358,39 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Řada Evoke

Značka Dynaudio vytváří reproduktory, které svým přednesem popírají jejich fyzické rozměry a to již více než 40 let. Nová řada modelů Evoke proto není žádnou výjimkou. Cílem řady Evoke je nabídnout v dané cenové kategorii přidanou hodnotu pomocí technologií odvozených z řad Contour a Confidence, vestavěných do čistých linií elegantních skříní s povrchovou úpravou vysoké kvality.


  • Výškový reproduktor Cerotar s keramickým magnetem uhličitanu strontnatého Ferit+ pro mnohonásobně lepší citlivost.

  • Basové reproduktory Esotec+ z MSP materiálu.

  • Hexis kopule vnitřního výškového reproduktoru.


     

Dědictví značky Dynaudio

Každý reproduktor středního/basového měniče s velikostí 140mm je vyroben z MSP (magnézium silikátového polymeru), které stejně jako všechny ostatní reproduktory značky Dynaudio používají po celá desetiletí. Chcete znát tajemství basového reproduktoru? Membrána je tenká 0,4 mm, což poskytuje přesně tu správnou kombinaci lehkosti, tuhosti a tlumení pro zajištění optimálního výkonu. Je proto vyroben z jednoho kusu a je spojen přímo s cívkou ze skleněných vláken pod vyvažovacími žebry, které uvidíte kolem středové kopule. To znamená, že se celá jednotka pohybuje předvídatelným způsobem jako jeden celek a aby dosáhla ideální rovnováhy mezi basami a středními tóny. 38mm cívka je vyrobena z hliníku, díky čemuž je extrémně lehká. To znamená, že vinutí cívky nám dává mnohem větší kontrolu nad pohybem kužele, což znamená větší kontrolu nad zvukem - dokonce i při vysokých hlasitostech a vysokých frekvencích.


Dánský Design

Řada Evoke je k dispozici ve čtyřech nádherných povrchových úpravách: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood a Blonde Wood. Nové lakovací techniky vyústily v luxusní, téměř skleněnou úpravu. Dřevěné verze používají otevřenou strukturu přírodní dýhy.


Technické parametry

Typ 2,5 pásmová se zadním bassreflexem
Citlivost 88 dB (2,83V/1m)
Impedance 4 Ω
Frekvenční rozsah 50 Hz - 23 kHz
Frekvence výhybky 2300 Hz
Reproduktory 2x středobasový - 140 mm MSP
Výškový - 28 mm Cerotar (Hexis)
Hmotnost 11,8 kg
Rozměry (š x v x h) 600 x 180 x 267 mm
Provedení černá lesklá
ořech
bílá lesklá
světlý dub

Máte dotazy? Napište nám ...