DENON HOME Sound Bar 550 - černá
  • Doprava zdarma
  • Akce - do vyprodání zásob

DENON HOME Sound Bar 550 - černá

Výrobce: DENON

Soundbar se 4 kanálovým zesilovačem se 6 měniči, zabudovaným HEOS systémem pro další propojení celého systému domácího kina, podporou HDMI eARC, 4K, Dolby Vision a HDR 10, skvělým 3D prostorovým zvukem a podporou Dolby Atmos a DTS:X 3D Audio.
Od sdružení EISA získal ocenění Best Product 2021 - 2022 v kategorii SMART SOUND BAR 

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
12 490 Kč
521,48 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Obklopení zvukem

Robustní zvuk televize nebo hudby z kompaktního těla zvukového projektoru Denon Home. Navržený pro 3D zvuk Denon podporující Dolby ATMOS a DTS:X. Umožňuje párování s dalšími produkty řady Denon Home a produkty s integrovanou funkcí HEOS Built-in pro ozvučení celého domu hudbou a to ve vysokém rozlišení. Od lídra v ozvučení domácích kin DENON si oživte sledování televize Dolby Atmos a DTS:X zvukem ze samostatného, kompaktního zvukového projektoru. Zažijte na vlastní kůži přesvědčivé akustické podání, založené na 110 letech inovace zvuku této firmy. Tak jako všechny produkty Denon, tak i soundbar Denon Home 550 je postaven tak, aby Vám zajistil nejvyšší kvalitu zvuku ve své třídě. I díky pokročilému akustickému vybavení, mistrně vyladěnému digitálnímu zpracování signálu a špičkovým měničům vám nabídne tento zvukový projektor vše co budete potřebovat pro pohodlné užívání si skvělého 3D prostorového zvuku bez toho, abyste museli obětovat příliš mnoho prostoru pod Vaší televizí.


  • HDMI eARC propojení s vaší TV
  • Podpora Dolby Atmos s DTS:X 3D Audio
  • Zabudovaný multiroom systém HEOS

Zabudovaný HEOS systém

Díky HEOS Built-in může mít každá místnost vašeho domu své vlastní individuální ozvučení. Seskupte do jedné skupiny další reproduktory Denon Home, zvukové projektory, síťové přehrávače nebo AV přijímače s funkcí HEOS Built-in a zaplňte celý dům zvukem té samé písně s využítím domácí počítačové sítě. S využitím HEOS Built-in znamená více-zónové ozvučení mít k dispozici mnoho možností. Reproduktory Denon Home 150, 250 nebo 350 lze volitelně spárovat jako samostatné efektové (zadní) reproduktory a vytvořit tak dynamický prostorový zvuk Denon všude kolem Vás. Pokud ve Vašem domácím kině vyžadujete ještě více basů, připojte také bezdrátový subwoofer Denon DSW-1H. *Tato funkce bude přidána v softwarové aktualizaci během jara 2021.


Pohltivý 3D zvuk

Denon je bezesporu vedoucí společností v oboru ozvučení domácího kina již po desetiletí a to včetně jeho expertýzi na 3D prostorový zvuk s použitím Dolby Atmos a DTS:X. Zpracování zvuku soundbarem Denon Home 550 a jeho uskupení 6 měničů až na úrovni kino kvality promění sledování každého filmu na obrovský zážitek. Pro opravdové využití systému na jeho maximum možností si přidejte volitelné zadní reproduktory Denon Home jako prostorové efektové kanály.

Streamování hudby a ovládání

Všechny úžasné hudební služby jsou již integrovány: Spotify Free i Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer a mnoho dalších přes Wi-Fi, AirPlay 2 nebo Bluetooth připojení. Zvolte si takovou atmosféru, která souzní s vaší osobní hudební sbírkou - dokonce i ve vysokém rozlišení včetně souborů 192kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC a DSD 2.8/5.6MHz. Když se vaše ruka přiblíží, ovládací panel na těle reproduktoru se rozsvítí a nabídne Vám tak jeho snadné ovládání včetně regulace hlasitosti, spuštění přehrávání / pozastavení a schopnosti přeskočit skladbu nebo se vrátit na její začátek bez toho, aby jste museli použít aplikaci.


Technické parametry

Výškový reproduktor 2x 19mm
Středobasový reproduktor 4x 55mm
Pasive Radiator 3x 50x90mm
Streamovací služby TIDAL, Deezer, Spotify, Soundcloud, Airplay 2, TuneIn, Amazon Music, atd 
Vstupy 1x HDMI
1x Optický TOS-Link
1 x 3,5mm Jack
1x USB
Výstupy 1x HDMI ARC
Podporované formáty ALAC, WAV, ALAC, DSD
Kompatibilita

Dolby Atmos, DTS:X 3D Audio, 4K, Dolby Vision, HDR10

Bluetooth Ano
Bezdrátová konektivita Ano (subwoofer)
Vestavěný HEOS Ano
Wi-Fi  Frekvence 2.4GHz (11b/g/n)
5GHz (11a/n/ac)
Spotřeba / st. by 37 W / 0,4 W
Rozměry (š x v x h) 650 x 120 x 75 mm
Hmotnost 3,5 kg

Máte dotazy? Napište nám ...