DENON DRA-800H - černá

DENON DRA-800H - černá

Výrobce: DENON

Stereofonní receiver s HDMI konektivitou, D/A převodníkem, síťovými funkcemi, FM/DAB tunerem, zabudovaným systémem HEOS, možností stremování přes AirPlay 2. Obousměrný bezdrátový přenos zvuku přes Bluetooth po aktualizaci softwaru.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Špičkový zvuk a kvalita

Denon DRA-800H disponuje velmi kvalitním zvukovým výkonema to při poslechu analogových i digitálních zdrojů. Kromě velmi širokých možností připojení a to včetně Phono vstupu ocení každý i možnost poslechu rádia s tunerem pro FM i DAB +. Díky síťové integraci a HDMI vstupu můžete jednoduše připojit Denon DRA-800H k vaší TV a užít si tak dokonalý prožitek při sledovaní filmů či hudby.

Uvnitř šasí DRA-800H najdete velmi pokročilý a kvalitní zesilovač s výkonným zdrojem napajením. Tento zesilovač je vyrobený z bezkyslíkaté mědi tzv. OFC (oxygen-free copper) a může dosáhnout výkonu 100W na jeden kanál. Díky tomu tak můžete poslouchat velmi detailní zvuk i na reproduktorech s nižší impedancí, což z tohoto stroje dělá stabilní receiver, který ocení opravdu každý.   


Dvojitý diferenciální D/A převodník

Pro dokonalý poslech hudby ve stereo, disponuje receiver Denon DRA-800H špičkovým 8 kanálovým D/A převodníkem. Díky tomu tak v hudbě slyšíte prostorovost a uchvacující detaily. Pro zkvalitnění dynamického rozsahu a vylepšení poměru odstupu signálu a šumu je zde osazen pár D/A převodníků na každý kanál a to i včetně výstupu pro subwoofer.


Vysoké rozlišení audia

Objevte čistotu zvuku vašich oblíbených skladeb ve vysokém rozlišení.Pomocí AKM 32-bit D/A převodníkům si DRA-800H dokáže obratně poradit s dekódováním bezztratových zvukových souborů ve vysokém rozlišení a to včetně FLAC, ALAC a WAV formátů do 24 bit / 196 kHz.

Kromě toho nemá potíž se zpracováním souborů DSD a to až do 2.8 / 5.6 MHz. To vše můžete poslouchat pomocí připojením USB portu v popředí panelu nebo pomocí streamování z domácího síťového uložiště.


Zabudovaný systém HEOS a streamování hudby

Streamování hudby kdekoliv a kdykoliv v dosahu vaší domácí sítě a to pomocí zabudované technologii HEOS. Využít můžete také široké nabídky možností stremování hudby pomocí služeb jako jsou Spotify, TuneIn, Deezer, Amazon Prime Music, Soundcloud, Tidal, Napster nebo vašich hudebních zdrojů. Všechny tyto služby se perfektně a intuitivně ovládájí pomocí bezplatné aplikace HEOS app.

Technické parametry

Počet kanálů 2
Výstupní výkon 100 W / 8 Ω (20 Hz - 20 kHz, THD 0.08%)
145 W / 6 Ω (1 kHz, THD 1%)
Impedance 4 - 8 Ω
Vstupy 5 x HDMI
1 x Phono (MM)
2 x Audio analog
2 x Digitální optický
1 x Coax
1 x USB-A
1 x Antena pro DAB+ / FM
Výstupy

1 x HDMI (ARC)
1 x Pre Out 2 Zóna
1 x Pre Out Zóna 2 / Subwoofer
2 x Reproduktorové terminály (A + B)
1 x Sluchátkový výstup

Vstupní cistlivost 200 mV
Frekvenční rozsah 10 Hz - 100 kHz
Streamování HEOS, TIDAL, Amazon music, Spotify, Napster,
Deezer, Soundcloud, TuneIn
Odstup signál/šum 98 dB
Spotřeba energie 220 W
Spotřeba energie při stand by 0,1 W
Váha 10,3 kg
Rozměry (V x Š x H) 151 x 434 x 339  mm

Máte dotazy? Napište nám ...