DENON DHT-S716H - černá

DENON DHT-S716H - černá

Výrobce: DENON

Špičkový soundbar s podporou TrueHD a DTS-HD Master Audio, možností streamování hudby díky vestavěnému systému HEOS, čtyřmi 4K HDMI vstupy, 6 kanály s digitálním zesilovačem třídy D a podporou hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Assistant.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Špičkový soundbar

Perfektní soundbar Denon DHT-S716H, který se na trh uvádí jako jasná jednička trhu AV přijímačů pro kategorii domácích kin, Vám nabídne skutečně hodnověrný kino zážitek s použitím pouhého jediného přístroje. Díky jeho útlému tělu se krásně vejde rovnou pod televizi. Špičkový zvuk ve vysokém rozlišení si můžete dopřát díky podpoře dekódování prostorového zvuku ve formátech Dolby TrueHD/DTS-HD Master Audio. Pokud budete mít chuť streamovat hudbu z online služeb jako jsou Spotify (bezplatná nebo Premium verze), Amazon Music, TIDAL, internetových rádií TuneIn nebo dalších, využijete k tomu vestavěnou technologii HEOS nebo Bluetooth®. K dispozici budete mít až čtyři 4K UHD HDMI vstupy, kterými snadno připojíte televizi nebo další mediální zdroje a vylepšíte jim nejen obraz, ale doplníte je o nesrovnatelně lepší zvuk Denon. Pro možnost okamžitého použití po vybalení z krabice jsou přiloženy také propojovací kabely.


  • Zabudovaný HEOS systém
  • 4x 4K HDMI vstupy
  • Špička ve své kategorii

Bezdrátové streamování hudby

Bezdrátové streamování hudby máte k dispozici díky vestavěné technologii HEOS. Poznejte bezdrátové ozvučení s možností distribuce zvuku do celé domácnosti s použitím bezplatné aplikace HEOS app, která je dostupná jak pro iOS, tak pro Android. To, zda si budete chtít nechat hrát hudbu v jedné místnosti, nebo více najednou, případně v každé místnosti úplně jinou skladbu, bude pouze na Vás – stačí si pořídit domů AV přijímače, hudební systémy, soundbary nebo reproduktory s integrovanou technologií HEOS. Schopnost přehrávat hudbu z online služeb, jako jsou Spotify (placená verze Premium nebo bezplatná zkušební verze), TIDAL, internetová rádia TuneIn, SoundCloud, Amazon Music, Napster, Deezer nebo z lokálních hudebních knihoven uložených v počítači, je v systému HEOS připravena k okamžitému použití kdykoliv budete mít chuť na poslech oblíbených skladeb.


Široká podpora formátů

Poznejte skutečně dokonalý zvuk při poslechu skladeb ve vysokým rozlišení, když je budete streamovat po síti z počítače nebo z připojeného USB disku na který jste si skladby dříve uložili. Podporuje nejnáročnější vysoce kvalitní audio a poradí si s přehráním audio formátů ve vysokém rozlišení včetně DSD (2.8, 5.6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA a AAC souborů


Technické parametry

Počet kanálů 6
 Zesilovač třída D
Streamovací služby TIDAL, Deezer, Spotify, Soundcloud, Airplay 2, TuneIn, Amazon Music, atd 
Vstupy 4x HDMI
1x Optický TOS-Link
1 x 3,5mm Jack
Výstupy 1x HDMI ARC
Kompatibilita

Dolby Digital, DTS, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD Master 

Bluetooth Ano (A2DP)
Bezdrátová konektivita Ano (subwoofer)
Vestavěný HEOS Ano
Předvolby stanic 6
Wi-Fi  Frekvence IEEE 802.11a/b/g/n/ac / 2.4 GHz, 5 GHz
Módy Hudba, Film
Spotřeba / st. by 37 W / 0,4 W
Rozměry (š x v x h) 1100 x 148 x 72 mm
Hmotnost 4,8 kg

Máte dotazy? Napište nám ...