DALI SUB C-8 D - bílá
  • Doprava zdarma

DALI SUB C-8 D - bílá

Výrobce: DALI

Aktivní subwoofer kompaktní velikosti Dali SUB C-8 D se zesilovačem o výkonu 220 W ve špičce. Má pevnou ozvučnici s bassreflexem a 8" basový reproduktor s velkým zdvihem vyzařujícím k podlaze. Je doporučen pro doplnění sestavy regálových reproduktorů řady Dali Zensor, Spektor nebo Oberon o nejhlubší basy. Samozřejmě lze použít i do sestavy s jinými reproduktory podobné kategorie.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
10 990 Kč
458,85 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Subwoofer Dali SUB C-8 D je zkonstruován tak, aby optimálně fungoval pro hudbu ve stereo sestavě i podporoval basy u filmových soudtracků v sestavě domácího kina. Díky kompaktním rozměrům lze jednoduše umístit v místnosti. Optimání je umístit SUB C-8 D v rohu místnosti nebo u zdi, kdy se docílí maximálního objemu hlubokých basů po celé místnosti.

ZESILOVAČ
Zesilovač třídy D s trvalým výstupním výkonem 170 W a 220W ve špičce dodá reproduktoru potřebný výkon s absolutním minimem zkreslení. V cestě signálu je zařazen omezovač, který porovnává vstupní a výstupní signál, a pokud se výstupní signál přiblíží maximu, měkce signál omezí a tím se předejde nepříjemnému zkreslení.
AV receiver nebo zvukový procesor se připojí do nefiltrovaného vstupu LFE, vstupy pro stereo linku, které mají nastavitelný filtr horní mezního frekvence jsou určeny pro připojrní stereo zesilovače nebo receiveru. Ovládacími prvky pro hlasitost, horní vyzařovanou frekvenci a fázi signálu lze SUB C-9 D optimálně přizpůsobit reproduktorům předních kanálů a akustice místnosti.
Zesilovač se spínanýn zdrojem dosahuje vysokou účinnost a nízkou spotřebu 0,4 W v pohovostním režimu st.by. a tak nepotřebuje rozměrný chladič.

WOOFER
Dali SUB C-8 má k podlaze vyzařující basový reproduktor o průměru 203 mm (8") s kuželovou membránou z papírové buničiny, která je lehká a zároveň má vyskou tuhost a pevnost. Magnetický obvod je postaven na velkém feritovém magnetu a má optimalizovaný magnetický tok v mezeře. To umožní vykreslit i nejjemnější basové detaly i při vysokých hladinách akustického tlaku. Kmitačka s délkou 26,5 mm a magnetický obvod umožní velký lineární zdvih membrány. Otevřená konstrukce magnetického obvodu snižuje vnitřní kompresi a zajišťuje lepší chlazení kmitačky.

OZVUČNICE
Masivní ozvučnice z MDF je navržena a vyrobena tak, aby splňila i náročné požadavky. Dodává se s povrchovou úpravou černý jasan (Black Ash) nebo bílá (White), díky čemuž se dokonale hodí k většině reproduktorů a zařízení místností.
Ozvučnice stojí na čtyřech vysokých hrotech vyrobených z materiálu na bázi polymeru. Hroty s výškou 30 mm efektivně oddělují ozvučnici od podlahy a eliminuje případné turbulence z prostoru mezi skříní a podlahou. Vyzařování zvuku k podlaze zajišťuje vyšší účinnost a větší volnost při volbě umístění v místnosti.

Technické parametry

Princip Aktivní, reproduktor a bassreflex k podlaze
Reproduktor 1 x 203 mm (8") s kónickou membránou
z papíroviny vyztužené vlákny
Výkon zesilovače jmenovitý/ špičkový 170 W / 220 W
Frekvenční rozsah 33 - 200 Hz (± 3 dB)
Maximální akustický tlak SPL 109 dB
Dělící frekvence výhybky 40-120 Hz
Nastavení fáze 0° / 180°
Vstupy Stereo Linka RCA Cinch
Mono LFE RCA Cinch
Vstupní impedance 25 kΩ
Bassreflex k podlaze (49.0 Hz)
Maximální příkon 250 W
Rozměry (Š x V x H) 295 x 335 x 310 mm
Hmotnost: 10,4 kg
Optimální umístění podlaha, 10 - 30 cm od zdi nebo rohu
Dodávané příslušenství manuál
napájecí kabel

Máte dotazy? Napište nám ...