DALI PHANTOM E-60S - bílá
  • Doprava zdarma

DALI PHANTOM E-60S - bílá

Výrobce: DALI

DALI PHANTOM E-60S je stereo reproduktor, který vám poskytne kompletní zvukový zážitek a přitom není příliš velký pro snadné umístění. Je určen pro optimální použití ve stropu, ale může být také namontován do stěny. Dva diskrétní přepínače pro optimalizaci zvuku v místnostech s problematickou akustikou. 

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do týdne
8 690 Kč
362,82 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Stereofonní vestavný reproduktor

Nový stereofonní reproduktor PHANTOM E-60 S navazuje na předchozí sérii vysoce ceněného stropního reproduktoru DALI PHANTOM E-60 - se dvěma 20 mm měkkými kupolovými výškovými reproduktory. Se vzdáleností 144 mm mezi výškovými reproduktory zažijete z tohoto skutečného stereofonního reproduktoru perspektivu širší než je jeho samotný průměr. Signálová cesta je duální mono konstrukce se samostatnými vstupy a kříženými PCB pro každý kanál. Dva přepínače zajišťují, že oba kanály lze vyladit pro akustiku vaší poslechové místnosti, což vede k fantastické integraci a vysoké úrovni detailů. Typické použití bude pro reproduktor v malých a středních místnostech. Je také možné použít PHANTOM E-60 S jako výškové reproduktory ve vícekanálovém nastavení.


  • stereofonní kalota
  • flexibilní polypropylenový kužel odolný vůči vlhkosti

Unikátní design

PHANTOM E-60 S přináší vylepšení základní konstrukce přední přepážky přidáním extra tloušťky k vnějším okrajům pro těsnější a bezpečnější přilnutí k montážní oblasti. To také pomáhá celkové pevnosti a tuhosti reproduktoru. Díky upevňovacímu systému dogleg je proces instalace snadnou akcí a to v jednom kroku. Jednoduše zasuňte PHANTOM E-60 S do připravené montážní oblasti a zepředu reproduktoru utáhněte vyhrazené šrouby, které vyklopí držáky dogleg a utáhnete je proti zadní straně montážní plochy. Pokud je montážní povrch mimořádně silný, obrácení dírky umožňuje rozšířit montážní rukojeť na 70 mm.



Výhybka

Signálová cesta je duální mono konstrukce se samostatnými vstupy a kříženými PCB pro každý kanál. Samostatné výhybkové desky a možnosti přizpůsobení specifické pro kanál zajišťují diskrétní levý a pravý signál od vstupu až po ovladače. Každá součást crossoveru je pečlivě vybírána pro svou audiofilní kvalitu a crossover v modelu PHANTOM E-60 S je navržen speciálně pro tento model. PHANTOM E-60 S obsahuje bezpečnostní funkci PTC (zařízení s polymerním pozitivním teplotním koeficientem). To chrání součásti přehrávače před přehřátím, pokud jsou přehrávány při vysoké hlasitosti po dlouhou dobu. 


Tweeter & Woofer

Dva 20 mm ultralehké měkké kopulovité výškové reproduktory spolu se známým polypropylenovým basovým reproduktorem PHANTOM E - vybaveny dvojitou cívkou - zajišťují kompaktní, ale vysoce kvalitní obousměrný dvoukanálový výkon. Při konstrukci modelu PHANTOM E-60 S byla důležitá flexibilita a velkou součástí byla schopnost používat reproduktor v oblastech, které se nehodí pro tradiční reproduktory DALI. Pro zajištění nejlepší rovnováhy mezi trvanlivostí a skvělou reprodukcí zvuku byl pro materiál kužele vybrán polypropylen. Basový reproduktor je nakloněn pro lepší směrovost a zvuk. Kónický, prostorový a magnetický systém motoru je navržen podle principů DALI s nízkými ztrátami. Díky tomu je PHANTOM E-60 S snadno ovladatelným reproduktorem a dokonce i menší zesilovače budou schopny poskytovat vysoce kvalitní zvukový zážitek s PHANTOM E-60 S.


Technické parametry

Frekvenční rozsah (+/-3 dB) 57 Hz - 25 000 Hz
Citlivost (2,83 V/1 m) 90 dB
Jmenovitá impedance 8+8 Ω
Výškový reproduktor 2 x 20 mm, měkká textilní kalota
Středobasový reproduktor 1 x 153 mm membrána z  polypropylenu
Dělící frekvence 2600 Hz
Maximální akustický tlak (SPL) 105 dB
Nastavení 2x normal (HF +)
Doporučený výkon zesilovače 2x 20 - 80 W
Připojení 2x Single Wire
Rozměry s rámečkem (Ø x h) 250 x 99,5 mm
Instalační otvor Ø 225 mm
Hmotnost 2 kg / ks
Barevné provedení bílá
Dodávané příslušenství šablona pro výřez
mřížka
manuál

Máte dotazy? Napište nám ...