DALI CONNECT SC RM430ST 1 x 2 m
  • Doprava zdarma

DALI CONNECT SC RM430ST 1 x 2 m

Výrobce: DALI

1 kus reproduktorového kabelu v provedení Bi-wire. Pro stereo receiver nebo zesilovač potřeba objednat 2 ks.  Kabel má 4 vodiče s průřezem 3 mm2 z postříbření OFC mědi zakončené vysoce kvalitními rhodiovanými banánky. Kabel se vyrábí přímo u DALI na základě závazné objednávky.   

Délka kabelu
Na objednávku
Do měsíce
8 490 Kč
355,88 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

DALI CONNECT SC RM430ST

Kabel má pro zajištění optimálních vlastností na ultra vysokých frekvencích 4 vodiče obsahující 74 pramenů s průřezem 3,0 mm2 z postříbřených měděných drátů z vysoce čisté mědi. izolovaných FEP.

Použité dielektrikum se vyznačuje nízkými ztrátami a tím i minimálním ovlivněním zvuku. Použití čisté postříbřené bezkyslíkaté mědi, koncentrických pramenů a izolačních materiálů s nízkými dielektrickými ztrátami je zajištěn nízký odpor, nízké zkreslení a dobře stíněná cesta audio signálu. Je tak docílena úroveň srozumitelnosti a průhlednosti zvuku, které se běžně vyskytuje pouze u mnohem dražších produktů. Kabel má nylonový oplet, vodiče rozdělené v karbonovém pouzdře a zakončené kvalitními banánky s karbonovým tělem a kontaktní plochou pokovenou rhodiem.


Technické parametry

Průřez vodiče 3,076 mm2 (12 AWG)
Počet vodičů 4
Počet pramenů ve vodiči 74
Průměr pramene 0,23 mm
Materiál Střibřená OFC
Dielektrikum FEP
Vnější obal PVC
Vnější průměr 13 mm
Uspořádání vodičů Kruhové
Oplet Nylon

Máte dotazy? Napište nám ...