Chord ShawlineX

Chord ShawlineX

Výrobce: Chord Company

Chord ShawlineX je reproduktorový kabel, jehož vodiče jsou postříbřené, izolované XLPE a uspořádány do kroucené dvoulinky. Abychom vytvořili Chord ShawlineX, vzali jsme stávající rozložení vodičů, přidali jsme speciálně vybraný vnitřní plášť z PVC pro snížení mechanického hluku, před použitím stejné dvouvrstvé fólie s vysokou hustotou a stínění opletu, jaké používáme na Chord Epic.

Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
1 290 Kč
54,07 €
Cena za metr (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Reproduktorový kabel ShawlineX

Reproduktorový kabel ShawlineX vychází z Chord Rumour (nyní známého jako RumourX) – oblíbeného již více než 20 let. Vodiče jsou postříbřené, izolované XLPE a uspořádány do kroucené dvoulinky. Abychom vytvořili Chord ShawlineX, vzali jsme stávající rozložení vodičů, přidali jsme speciálně vybraný vnitřní plášť z PVC pro snížení mechanického hluku, před použitím stejné dvouvrstvé fólie s vysokou hustotou a stínění opletu, jaké používáme na Chord Epic.

Předchozí verze reproduktorových kabelů Shawline/Rumour používaly izolaci PTFE (často označovanou jako Teflon™) a až do příchodu Taylon® to byl náš materiál. Přestože je PTFE drahý, nabízí nejlepší výkon.

Technologie materiálů se neustále vyvíjí a zlepšuje a nyní jsou k dispozici alternativy k PTFE. Zatímco vysoké náklady na Taylon® nám brání v jeho použití ve všech našich řadách, našli jsme vhodnou náhradu v rodině izolačních materiálů známých jako XLPE (Cross-linked Polyethylene). Jedna konkrétní verze vynikla a po poslechových testech se ukázalo, že je jasně (zvukově) lepší než PTFE v reproduktorových kabelech Shawline/Rumour.


Technické parametry

Konfigurace Twisted pair
Průřez 1,31  mm2
Materiál postříbřená čístá OFC měď
Izolace PVC/XLPE
AVG 16
Stínění Fólie s vysokou hustotou a 93% pokrytí kovovým opletem.
 Průsvitný vnější plášť z PVC
Vnější průměr 9,1 mm

Máte dotazy? Napište nám ...