Chord ShawlineX ARAY 2XLR -2XLR - 0,5 m
  • Doprava zdarma

Chord ShawlineX ARAY 2XLR -2XLR - 0,5 m

Výrobce: Chord Company

Kabely Chord ShawlineX ARAY vyžadují určitý stupeň přesnosti, kterého lze dosáhnout pouze pečlivou ruční montáží. ShawlineX XLR je postaven pomocí XLPE izolovaných, postříbřených vodičů a kompozitního stínícího materiálu, který funguje v širokém pásmu.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
8 990 Kč
376,84 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

ShawlineX ARAY analogový XLR

Kabely ARAY vyžadují určitý stupeň přesnosti, kterého lze dosáhnout pouze pečlivou ruční montáží. ShawlineX XLR je postaven pomocí XLPE izolovaných, postříbřených vodičů a kompozitního stínícího materiálu..

Pro kabel jsou použity tři stejné vodiče v podobné konfiguraci jako naše kabely Signature a Sarum XLR. Hodně se diskutuje o tom, zda je nejlepší vyvážený XLR nebo RCA. Pokud máte na svém zařízení k dispozici oba typy konektorů, poslouchejte oba, než se rozhodnete.

Koncovky jsou vybaveny konektorovými kolíky pokovenými ChorAlloy™.Řada Chord Company Shawline staví do středu pozornosti rafinovanost a sofistikovanost. Spolu s nejnovějším XLPE izolovaným reproduktorovým kabelem je k dispozici široká škála analogových a digitálních připojení. Řada se nyní může pochlubit vyhrazeným kabelem pro , HDMI AOC a aktualizovaným napájecím kabelem s více možnostmi konektorů. Naše jedinečná geometrie ARAY se používá všude, kde je to možné, spolu se stále složitějšími vrstvami stínění.


Technické parametry

Vodič XLPE postříbřená měď s dlouhými zrny (LGC)
Geometrie Symetrická
Systém odstranění šumu Kompozit
Napojení konektorů Lisované,  Neutrik XLR,
Kolíky Chord Alloy

Pokovení  sulfidem stříbra Ag2s

metodou ChorAlloy™

 

Máte dotazy? Napište nám ...